Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! ΕΜ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ...ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!

Δημόσια υπάλληλος, αυτή δηλαδή η οποία οφείλει να είναι ευγενής προς...

τον πολίτη (από τον οποίο πληρώνεται), όχι μόνο δεν τηρεί τα προσχήματα, αλλά πουλάει πνεύμα και στο τέλος-τέλος κλείνει στα μούτρα του πολίτη το τηλέφωνο! "Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο κύριε" και νααα το ακουστικό στα μούτρα! Ο διάλογος έγινε πριν από λίγο με οπτικό ο οποίος παιδεύεται επί 7 χρόνια για να πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ! Αφού δέχτηκε το...κούρεμα που του επεφύλαξε ο ΕΟΠΥΥ περιμένει να πληρωθεί. Του ζήτησε λοιπόν ο ΕΟΠΥΥ να εκδώσει πιστωτικό τιμολόγιο, αλλά χωρίς να αναφέρει τα στοιχεία στα οποία κοπεί το τιμολόγιο. 
Η αρμόδια υπάλληλος με υφάκι (Τι μου τα λέτε εμένα; Εδώ είμαι ως έκτατη κατάσταση για τα ληξιπρόθεσμα των οπτικών. Κανονικά εξυπηρετούμε τη Δυτική Αττική. Εδώ δεν είμαστε για να ανοίγουμε διάλογο), χωρίς να δεχτεί μύγια στο σπαθί της, εντελώς ξαφνικά έκλεισε το τηλέφωνο: "Δεν έχουμε να πούμε τίπποτε άλλο κύριε" και το ακουστικό το έκλεισε στα μούτρα του πολίτη! Όταν προσπάθησε να την ξαναπαρει η κυρία υπάλληλος δεν καταδεχόταν να σηκώσει το τηλέφωνο. Περίμενε να της τηλεφωνήσει μετά από 1 ώρα. Η δημόσια (!) υπάλληλος σήκωσε το τηέφωνο, αλλά αφού αρνήθηκε να δώσει το όνομά της ξανα-κατέβασε για δεύτερη φορά τ ακουστικό! 
Ιδού λοιπόν ποια είναι τα στοιχεία της υπηρεσίας στην οποία εργάζεται η δημόσια υπάλληλος! Υπηρέτης του πολίτη, είπατε; Παντόφλα θα φάμε στο τέλος από την κυρία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου