Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΗΤΗ "ΠΑΤΡΙΚΙΟ ΣΤΕΤΣΩΝΗ"; ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ...ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! ΦΙΛΟΙ BLOGERS ΜΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

Ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος υπογράφει ως "Πατρίκιος Στετσώνης" και υποτίθεται ότι μένει στην Σαρωνίδα Αττικής, από χθες έχει επιδοθεί ...


σε χυδαίες βρισιές εναντίον του Βραχιολίδη καθυβρίζοντας την οικογένειά του, με αφορμή την ανάρτηση-αναδημοσίευση που κάναμε από το newsner Ελλάδα και αναφερόταν στον Νίκολας Γουίντον ο οποίος έσωσε από τον θάνατο και το ολοκαύτωμα 669 παιδάκια! Αυτός λοιπόν ο τύπος που κρύβεται πίσω από την ψεύτικη ονομασία του "Πατρίκιου Στετσώνη" καθυβρίζει με μένος τον Βραχιολίδη χαρακτηρίζοντάς τον "μουνόπανο των Εβραίων" και ότι θα του "κλα@@@με ταρ@@@δια". Αν έχει λοιπόν τέτοια ας δώσει το όνομά του το κανονικό και το τηλέφωνό του και θα δούμε ποιος είναι "πράκτορας" και ποιος έχει...κότσια. Πρόκειται, όχι περί ενός απλού αλήτη, αλλά που διαπνέεται από χιτλερική νοοτροπία, από αντίληψη τζιχαντιστή ο οποίος μπορεί εύκολα να κάνει σαπούνια μικρά παιδιά, μόνο και μόνο επειδή είναι εβραιόπουλα!!! Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που κάνουν οι τζιχαντιστές στους χριστιανούς ή τα ίδια που έκανε ο Χίτλερ!!! 
Καλούμε κάθε bloger να μην φιλοξενεί τα σχόλια αυτού του αλήτη-χιτλερικής νοοτροπίας Πατρίκιου Στετσώνη, ο οποίος είναι και επικίνδυνος. Είδαμε πως ο Σπύρος Χατζάρας ή το olympia.gr ή και ο "Κόκκινος Ουρανός" έχουν κατακλυσθεί από σχόλιά του. 
Εμείς θα απευθυνθούμε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου