Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ"! ΣΥΤΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης, τινάζει στον αέρα τον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση της διαπλοκής. "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την διαρροή των απορρήτων εγγράφων του ΚΥΣΕΑ και αποκαλύπτουμε το περιεχόμενό τους ." ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Δεν παίζουμε με τον Εθνικό μας Αμυντικό Σχεδιασμό και την αξιοπρέπειά ...

μας, κύριοι.
Στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος  κανένα απόρρητο έγγραφο δεν μπορεί να παραμένει απόρρητο, ειδικά όταν υπάρχει σε ισχύ ο νόμος 3978/2011 που απαγορεύει τους  μεσάζοντες για να μην υπάρχουν σκιές στις διακρατικές συμφωνίες και ο νόμος 2690/1999 περί νόμιμης επικύρωσης των σχετικών εγγράφων.
Τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά... αφορούν το σύνολο του Ελληνικού Λαού, το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς  άπαντες είμαστε έρμαια, στα χέρια μιας αδίστακτης πολιτικής συμμορίας, απόλυτα υποταγμένης στο εβραιοσιωνιστικό τρίγωνο ΙΣΡΑΗΛ, ΗΠΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ενώ παράλληλα, βρίσκεται χωμένη κυριολεκτικά μέσα στον βόθρο της διαπλοκής με λαμόγια, απατεώνες και κατάδικους, προκειμένου να παντελονιάσει όσον το δυνατόν περισσότερα, πριν εγκαταλείψει την χώρα στο έλεος της αβύσσου.

Προσωπικα, χαρακτηρίζω την συγκεκριμένη αποκάλυψη της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, ως την πλεον σημαντική στο διάστημα της λειτουργίας της και ως την πλέον αποκαλυπτική.
Δεν είναι μόνον αυτά που αποκαλύπτουν, ανάμεσα στις γραμμές και πίσω από τις λέξεις, αλλά και μια... έμμεση απειλή κατά των μπολσεβίκων της καθεστωτικής χούντας και κυρίως της ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, αποκαλύπτουν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, που αντιστέκονται όχι μόνον  στις πουλημένες και ξευτιλισμένες στρατιωτικές ηγεσίες τους, αλλά και στην πολιτική ηγεσία, κι αυτό δίνει μια χαραμάδα ελπίδας στον λαό, πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Κύριοι, της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, αν και έχω αναρτήσει την πλειοψηφία των αποκαλύψεών σας σε διάφορα σημαντικά θέματα, σας έχω ασκήσει και κριτική... πάντα όμως καλοπροαίρετη.

Αυτή την φορά, οφείλω να σας συγχαρώ για τις αποκαλύψεις σας και να σας συστήσω, (ας μου επιτραπεί η έκφραση), να προφυλάσσετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ως κόρην οφθαλμού.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μια παραίνεση: Επειδή οι εξελίξεις των γεγονότων, δύνανται να ανατρέψουν το δεύτερο υστερόγραφό σας, καλλίτερα να το απαλείψετε και να δώσετε το παρόν της ενημέρωσης του ελληνικού λαού.
H αλήθεια για την συμφωνία με την Σαουδική Αραβία και τον «μεσάζοντα» , δεν περιέχεται στο παρακάτω πλαίσιο.

Δεν παίζουμε με τον Εθνικό μας Αμυντικό Σχεδιασμό και την αξιοπρέπειά μας  , κύριοι

Στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος  κανένα απόρρητο έγγραφο δεν μπορεί να παραμένει απόρρητο , ειδικά όταν υπάρχει σε ισχύ ο νόμος 3978/2011 που απαγορεύει τους  μεσάζοντες για να μην υπάρχουν σκιές στις διακρατικές συμφωνίες και ο νόμος 2690/1999 περί νόμιμης επικύρωσης των σχετικών εγγράφων.

Στην παραβίαση αυτού του νομοθετικού πλαισίου αντέδρασε ενσυνείδητα ο Ταξίαρχος  Μ Παπαδάκης της ΓΔΕΕ/ΔΑΠΚΣ και προκειμένου να απεγκλωβιστεί και να τιμήσει τη στολή του , πρότεινε στην ξένη αντιπροσωπεία να αιτηθούν τα 100.000 βλήματα 105χιλ με νέο γραπτό αίτημα , τινάζοντας στον αέρα έτσι τα όσα είχαν μέχρι εκείνη την στιγμή συμφωνηθεί αφού , το νέο αυτό γραπτό αίτημα θα έπρεπε να εγκριθεί από τον Υπουργό Αμύνης .

Εδώ φαίνεται ότι ο  ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένος έδρασε προφανώς εν βρασμώ «φορτωμένος» από τον «μεσάζοντα».

Σκεφτείτε όμως , το τι μπορεί να είναι το τόσο απαγορευτικά απόρρητο , σε μια απλή  συμφωνία πώλησης πυρομαχικών ; 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ!

Μέλη μας , σε ανυποψίαστο χρόνο ( μέσα Αυγούστου 2017 ) συζητώντας με τους Σχη (ΠΖ) Ν.Δ , τον  Τχη ( ΠΒ ) ΒΣ και τον Τχη ( ΠΖ ) Μ.Π  αντιλήφθηκαν την τότε ασφυκτική ατμόσφαιρα , ότι είμασταν  δηλαδή αναγκασμένοι να πωλήσουμε – προμηθεύσουμε  ( με όρους ΗΠΑ )  την Σαουδική Αραβία με στρατιωτικό υλικό ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της συμφωνία – «μαμούθ» μεταξύ ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας, για αγορά όπλων αξίας $110 δισ. που είχε υπογραφεί τον Μάιο  από τον ίδιο το πρόεδρο Τραμπ , με σκοπό να εξοπλιστεί απέναντι στο Ιράν ( που διαθέτει πυρηνικά )



Στην πώληση ( παράδοση ) του στρατιωτικού υλικού για λογαριασμό των ΗΠΑ ουσιαστικά , και σε άλλα σχετικά , αναφέρονται τα απόρρητα αυτά έγγραφα από τα οποία προκύπτει και ποιος επέβαλε τον Βασίλη Παπαδόπουλο που φέρεται να εμφανίζεται ως μεσάζων στην πολύκροτη αυτή  υπόθεση , όχι όμως για την πώληση των 100 000 βλημάτων, αλλά για το κομμάτι που φαίνεται σήμερα ως , υπόλοιπα 200.000 βλήματα

Γιατί είμαστε αναγκασμένοι ;  
Θα σας αποκαλύψουμε το κομμάτι αυτό , μετά την εξέλιξη της υπόθεσης  την οποία όποιος χάσει , θα χαθεί .
 Στην συνέχεια αφού διερευνήσαμε όλη την αλληλογραφία μεταξύ αυτών και τα  e-mail,  dpc@gdaee.mil.gr, Kalomar@bahri.sa, director@gdaee.mil.gr ,naif400nb@icloud.com ( από τα οποία προκύπτει  μεταξύ άλλων , ότι  οι Έλληνες στρατιωτικοί έδιωξαν τους Σαουδάραβες αξιωματικούς που είχαν έρθει Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης των βλημάτων 105mm, ) αφού ενεργοποιήσαμε μέλη μας μέσα από το πεντάγωνο  επιβεβαιώσαμε τα ανωτέρω και κατέχουμε ( σε φωτο από κινητό ) τα απόρρητα αυτά έγγραφα  τα οποία ( σε φωτοτυπία) δόθηκαν σε πρόσωπα που τα παρέδωσαν στον κ Λοβέρδο ( έτυχε αυτός να είναι εύκαιρος ) 

Υπόδειξη : Να κλείνετε τα κινητά σας όποιοι συμμετάσχετε σε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ .


ΥΓ1 Ο Ταξίαρχος  Μιχαήλ Παπαδάκης τίθεται αυτεπάγγελτα υπό την προστασία μας , έως ώσπου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

ΥΓ2 Τούτη , είναι η τελευταία μας παρέμβαση για το 2017 


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου