Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: "ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ...ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ;"!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος παρευρέθη...

χτες στην κοπή πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου. Ήταν η πρώτη φορά που Αρχιεπίσκοπος δίνει το παρών σε εκδήλωση της συγκεκριμένης δημοσιογραφικής Ένωσης. 
Μετά την κοπή της πίτας, τον προσέγγισε ο Μάκης Βραχιολίδης και είχε μαζί του διάλογο ο οποίος έβγαλε "βόμβα"! 


--Μακαριώτατε, ο λαός περιμένει να βγείτε προς τα έξω, σας θέλει περισσότερο κοντά του. 
Αρχιεπίσκοπος: Μα είμαι κοντά του.

-- Όμως, Μακαριώτατε στο συλλαλητήριο είπατε "Όχι". 
Αρχιεπίσκοπος: Στη ζωή μου έχω μάθει στα δύσκολα, όχι στα εύκολα. Το συλλαλητήριο είναι εύκολο. Άλλα είναι τα δύσκολα. Θέλει αγώνα..

--Μα, Μακαριώτατε, πολύς κόσμος βλέποντας να λέτε "Όχι" στο συλλαλητήριο το εξέλαβε σα να δίνατε χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση Τσίπρα και όχι στον ίδιο τον λαό και τον αγώνα υπέρ της Μακεδονίας. 

Αρχιεπίσκοπος: Έτσι θέλησαν κάποιοι να το περάσουν προς τα έξω. Δεν είναι έτσι όμως. Είστε νέοι. Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε τι επιδιώκουν με το Μακεδονικό. Θέλουν να σας αποκοιμίσουν για να περνάνε τα νομοσχέδια το ένα μετά το άλλο. Ξυπνάτε! 
Ο Μάκης Βραχιολίδης ξεπροβοδίζει τον Μακαριώτατο από τα γραφεία της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου. Στις επάνω φωτογραφίες, αφού τον πλησίασε και ασπάστηκε το χέρι του είχε έναν ολιγόλεπτο, αλλά σημαντικό διάλογο μαζί του



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου