Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΒΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΜ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!

Δείτε εικόνες καταστροφής από την επιχείρηση του κ. Τσιβουράκη στον Χολαργό. Άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από την...

επιχείρησή του προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να γίνει θρύψαλα το κατάστημά του. Ο ίδιος ο επαγγελματίας ανήρτησε το παρακάτω μήνυμα στο προφίλ του:
"Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το αληθινό Ενδιαφέρον σας, τα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που δεχτήκαμε 2 μέρες τώρα, σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές μας .. Είμαστε όλοι 

καλά, δεν χτύπησε κανείς και πραγματικά κάθε Τηλεφώνημα μας έδινε Δύναμη!!! Ευχαριστούμε θερμά και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο Ηλία, τον κύριο Θανάση Αυγουρόπουλο, και την κυρία Μαρία Δημάκου για την άμεση ανταπόκριση τους και τον φίλο μου Γιάννη Παπαλαμπριδη που ήταν δίπλα μου σε όλα από τις πρώτες ώρες !!! 

Το Γραφείο λειτουργεί πάλι κανονικά από αύριο, προσωρινά άνευ πρόσοψης.. Ευχαριστώ και τον φίλο και συνεργάτη μου Γιώργο Θεοδώρου για την συνεχή συμπαράσταση!!!".

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει κράτος φίλε μου . Αυτή η ψευτο κυβέρνηση έχει διαλύσει τα ΠΑΝΤΑ και πρώτα την Ελληνική Αστυνομία . Χάος και Καταστροφή ΠΑΝΤΟΥ . Οι συμμορίες Δολοφόνων κάνουν ότι θέλουν σε μια Διαλυμένη χώρα . Σκοτάδι και Απογοήτευση ΠΑΝΤΟΥ .
    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ .
    Εάν δεν διώξουμε αυτούς τους ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα φτύσουμε ΑΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή