Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ! ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ!

Σοκ από τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων...

Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα, «δείχνουν» πως η άτυχη μητέρα είχε μαρτυρικό θάνατο, καθώς έβλεπε τις φλόγες να την πλησιάζουν. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Πάντως η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με την εκπομπή του Έψιλον, τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών καθυστερούν, γιατί φαίνεται ότι είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου