Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΙΓΚΑΣ: "ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ"!

Δελτίο Τύπου 7

                                                      28 Ιαν. 2018


Ντροπή!!! ο Δήμαρχος
Καπέλωσε την
εκδήλωση τιμής για τα Ίμια


Με τη γνωστή διάθεση αυτοπροβολής που τον χαρακτηρίζει, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού χρησιμοποίησε μια επέτειο με εθνική...

διάσταση, προκειμένου ο ίδιος και οι στενοί συνεργάτες του να σταθούν, για μια ακόμη φορά, μπροστά στα μικρόφωνα και στις κάμερες, να μιλήσουν, να φωτογραφηθούν και να εκδώσουν δελτίο τύπου.

Μίλησαν ακριβώς επί 55 ολόκληρα λεπτά ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του στο Μουσείο Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών ήτοι η Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Έφορος του Μουσείου - όλοι στελέχη του - για να  απευθύνουν χαιρετισμούς.

 Ο Δήμαρχος αφού επί 15΄λεπτά μας έδωσε τις ιστορικές του γνώσεις, αλλά και μας μετέφερε το μεστό πατριωτικό του λόγο, αρνήθηκε πεισματικά να παραχωρήσει λίγα λεπτά, 1-2 το πολύ, για μια σύντομη παρέμβαση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αντιστρατήγου ε. α. Κώστα - Πολυχρόνη Τίγκα, ο οποίος μάλιστα ως καθηγητής στη Σχολή Ευελπίδων, έχει διδάξει αυτό το θέμα.

Γιατί άραγε αναρωτιόμαστε; Μήπως:

Από το έλλειμμα Δημοκρατίας που τον διακρίνει;
Γιατί διοικεί το δήμο κάνοντας «Καταχρηστική άσκηση Εξουσίας;
Γιατί ασκεί ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ όπως πρόσφατα τον χαρακτήρισε ο Συνήγορος του Πολίτη;
Φοβήθηκε κάτι; Τη σύγκριση ίσως;
Φοβήθηκε κάτι άλλο ίσως; Αν ναι πιο είναι αυτό.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο το έκανε ο Δήμαρχος,μια λέξη του ταιριάζει-αν βέβαια έχει γι΄αυτόν αξία

ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ – ΝΤΡΟΠΗ

Κύριε Δήμαρχε,

φθάνει πια η φτηνή μικροπολιτική σας και οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις σας, αυτές δεν σας σώζουν, είτε είναι δικές σας είτε είναι ανθρώπων που συνήθως σας συμβουλεύουν. Προτιμότερο είναι, για να είσαστε χρήσιμος στην κοινωνία μας, να αποφασίσετε να δουλέψετε και λίγο. 

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι εξαίρεση αποτέλεσε ο ομιλητής, ο Αντιστράτηγος ε.α. Γιάννης Κρασάς, ο οποίος ανέλυσε πολύ περιεκτικά  τα σημαντικότερα σημεία των γεγονότων της περιόδου εκείνης. Τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και τα στελέχη της παράταξης, θα σταθούν ΜΟΝΟ στην Επέτειο Τιμής των Ηρώων Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, μια Επέτειο με έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα και που 
ΤΙΜΟΥΜΕ-ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ- ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ τους
ΗΡΩΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου