Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ "ΥΜΗΤΤΟΣ"! ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ! Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΟΜΙΣΤΡΟ 8 ΕΥΡΩ!!!

Μπράβο στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) Σωτήρη Παπαμιχαήλ και όλους τους συντελεστές. Μεγάλη....
συμμετοχή σε έναν δύσκολο αγώνα 14 χλμ. στον Υμηττό, αλλά υπήρχε απόσταση και 4,5 χλμ., καθώς και 1.000 μέτρων. Κατεδείχθει όμως και η μεγάλη αντίθεση με τον Δήμο Χολαργού-Παπάγου ο οποίος φαίνεται έχει αναγάγει σε επιχείρηση (μπίζνα) την υπόθεση "μαζικός αθλητισμός", μια και για τον ίδιο αγώνα Υμηττού, ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου έχει κόμιστρο 8 ευρώ, αποκλείοντας έτσι τη συμμετοχή σε εκατοντάδες εραστές του αθλητισμού. 
Το παρακάτω δελτίο τύπου από τον σημερινό αγώνα (στον οποίο έτρεξε και ο εκδότης του Ανεξάρτητου Παρατηρητή με καλή επίδοση), είναι από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. 
Ήταν ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός ο 5ος Δρόμος Ζωής που διοργάνωσε ο Δημος Αγίας Παρασκευής σήμερα Κυριακή 13/5. Περίπου 1000 δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν σε κατηγορίες 1000 μέτρα,4.500 μέτρα και 14.000 μέτρα στον Υμηττό! Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΔΑΠ (στον Πρόεδρο και σε όλα τα στελέχη του),στο ΟΡΑΜΑ,στους έφεδρους Ανατολικής Αττικής και στους προσκόπους για την οργάνωση,σε οσους/ες (που δεν ήταν λίγοι) έφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής και σε όλους/ες για την συμμετοχή!Ξεχωριστή μνεία αξίζει στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ (που ήταν σήμερα στην Κεντρική Πλατεία) για το έργο του στην προσπάθεια εντοπισμού δοτών/ριων για μεταμόσχευση μυελού των οστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου