Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ"! ΒΙΝΤΕΟ!

Μας το επεσήμαναν αναγνώστες μας και μας είπαν ότι δεν πρέπει να το κάνουμε...γαργάρα αλλά πρέπει να το αναδείξουμε. Είμαστε συνάδελφοι...
και έχουμε συνεργαστεί με τον Αντώνη Μυλωνάκη,  έχει καλέσει αρκετές φορές στην εκπομπή του τον Μάκη Βραχιολίδη, ωστόσο, επειδή ακριβώς το είπε και έχει καταγραφεί από τις κάμερες, είμαστε υποχρεωμένοι να το δημοσιοποιήσουμε: την ώρα που οι Παλαιστίνιοι έθαβαν τους νεκρούς τους, ακόμη και μωρά παιδιά από την επίθεση των Ισραηλινών σε βάρος τους και την ώρα που στην Αθήνα γινόταν συλλαλητήριο υπέρ των Παλαιστινίων και των θυμάτων τους, ο Αντώνης Μυλωνάκης μέσα από το "Εκρηκτικό Δελτίο" επέκρινε τη στάση αυτή των Αθηναίων (και προφανώς -ανάμεσά τους- και Παλαιστινίων). Μπορείτε να δείτε κι εσείς στο βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου, ενώ παίρνει θέση κατά της πορείας.
Αρχικά αναφέρεται στα πολλά θύματα των Παλιστινίων "τα οποία ήταν πολλά ακόμη και μικρά παιδιά", όπως λέει χαρακτηριστικά, στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι..."θέλει προσοχή", χωρίς να καταδικάσει το γεγονός. Την ώρα όμως που η συνεργάτης του Σοφία Παραδείση αναφερόταν στην πορεία που γινόταν εκείνην την ώρα στο κέντρο της Αθήνας για τις ζωές που χάθηκαν, ο Αντώνης Μυλωνάκης τη διέκοψε, λέγοντας τα εξής:  "Ναι, αλλά παιδιά,  πρέπει να πραγματοποιηθεί και καμιά πορεία και υπέρ του Ισραήλ. Δεν γίνεται όλες οι πορείες να είναι υπέρ των Παλαιστινίων. Γιατί τόσα χρόνια για τους Παλαιστίνιους...είχαμε εδώ πέρα. Δεν γίνεται..."
Αυτοί λοιπόν που επικρίνουν τον Αντώνη Μυλωνάκη λένε, ότι επέδειξε αν όχι ασέβεια, απόλυτη αδιαφορία απέναντι στα νεκρά παιδιά των Παλαιστινίων, επικρίνοντας μια πορεία συμπαράστασης του ελληνικού λαού προς τις μάνες και τους λοιπούς συγγενείς αυτών των αδικοχαμένων θυμάτων. 
Από την πλευρά μας δεν έχουμε να κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο. Δείτε το βίντεο και ειδικά από το 32.00 λεπτό και μετά. 
Σημείωση: Ακόμη και τις φωτογραφίες μας τις έστειλαν, δεν τις αναζητήσαμε εμείς. 

2 σχόλια: