Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΤΡΑΝΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΓΚΕΫ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Μπορεί να εμφανίζονται ως Drag queens, αλλά δεν απολείπει η σημειολογία που παραπέμπει σε όσα έρχονται με την ψήφιση του νέου...

νόμου για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια! 
Με εικόνες τέτοιες βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι έκαναν βόλτα στην Πλάκα το βράδυ της Παρασκευής.

Drag queens έκαναν «παρέλαση» στα σοκάκια, με αφορμή την ψήφιση στη Βουλή του άρθρου που προβλέπει την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
Με έντονο μακιγιάζ, ιδιαίτερα «αξεσουάρ» και αποκαλυπτικά ρούχα, οι drag queens ήταν καθ’ οδόν για πάρτι που έγινε στο Γκάζι, για την ψήφιση του εν λόγω άρθρου, αυτή την Τετάρτη.
Σε αυτές τις "οικογένειες" θα δίνεται το δικαίωμα να είναι ανάδοχες παιδιών. Τι περιμένει τα παιδιά μας!
Δείτε το βίντεο:
πληροφορίες από iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Εμετικό;;; ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΙΚΟ...; Σίχαμα, ξεφτίλα, διαστροφή, αηδία, ανωμαλία, ψυχασθένεια!!! Όλοι αυτοί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και μας "επιβάλλονται" με τις πλάτες του ΣφΥΡΙΖΑ και τον αντιρατσιστικό νόμο που τους "καλύπτει", για να προβαίνουν στις εμετικές εξαλλοσύνες της...κουλτούρας του κώλου που έχουν υιοθετήσει!!!
    Και εύλογα ρωτώ..."ο αντιρατσιστικός" δεν ισχύει για μένα που δεν ανέχομαι να βλέπω θέλω δεν θέλω, τις γελοιότητες των σοδομιστών, ενώ απολαμβάνω την βόλτα μου;;;
    Ο νόμος δεν ισχύει για την δημοσία αιδώ;;; Ή μήπως είναι ρατσιστικός νόμος και έχει καταργηθεί...εεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή