Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ-ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΥΚ!

Ελεύθεροι Κουκλατζής-Μητρετώδης με διπλωματικό τρικ

Ελεύθεροι Κουκλατζής-Μητρετώδης με διπλωματικό τρικ
Σε έναν καταλυτικό νομικό ελιγμό για την απελευθέρωσή των δύο...

Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης προχώρησε το ΥΠΕΘΑ, 48 ώρες μετά τη συνάντηση των δύο αρχηγών ΓΕΕΘΑ ( Ελλαδας – Τουρκίας ) στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Στη διπλωματική αντιπροσωπεία της πρεσβείας μας στην Άγκυρα μετατίθενται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Αυτό αποφάσισε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, (ΣΑΓΕ) όπως είχε προαναγγείλει πρόσφατα ο Πάνος Καμμένος.

Με την κίνηση αυτή, οι Μητρετώδης και Κούκλατζης – στους οποίους δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες – θα θεωρούνται πλέον «διπλωματικοί υπάλληλοι».

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, η απόφαση του ΣΑΓΕ, βρίσκεται στη Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης με σκοπό να συγγραφεί σχετική τροπολογία και να προωθηθεί άμεσα προς το Υπουργείο Εξωτερικών που είναι και το καθ’ ύλην αρμόδιο για να την αποδεχτεί και να προχωρήσει έτσι το ΥΠΕΘΑ σε υλοποίησή της με την κατάθεση σε κάποιο από τα σχέδια νόμου του ΥΠΕΘΑ που θα κατατεθούν λίαν συντόμως στη Βουλή.

Το νέο αίτημα αποφυλακίσεώς τους θα υποβληθεί λίαν συντόμως, καθώς έτσι τα δυο στελέχη του Στρατού μας αποκτούν «μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στη γείτονα» και έτσι καταρρίπτεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα της τουρκικής δικαιοσύνης.
paraskhnio.gr, newslight.eu/2018/05/18/eleftheroi-kouklatzis-mitretodis-me-diplomatiko-trik/

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΗΡΑΤΕ;
    H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΤΕ ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΚΙΟΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή