Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική η ιστορία της οικογένειας Φύτρου, που ξεκληρίστηκε στις...

φονικές πυρκαγιές της Αττικής - Αβάσταχτος ο πόνος της τραγικής μητέρας

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες που σημάδεψαν την τραγωδία των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική είναι αυτή της οικογένειας Φύτρου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, προσωπικός φίλος της οικογένειας, η οποία θρηνεί το χαμό της 13χρονος Εβίτας Φύτρου, που πήδηξε από ύψος 15 μέτρων για να σωθεί, τον 11χρονο αδερφό της Ανδρέα αλλά και τον 54χρονο πατέρα Γρηγόρη, διάβασε ένα κομμάτι από την επιστολή που έστειλε η τραγική μητέρα των δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της οικογενείας είχε άγιο καθώς δεν κατάφερε να πλησιάσει την περιοχή μένοντας πίσω και έγραψε μια επιστολή, η οποία διαβάστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι» και στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου, που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρέα:

«Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός, αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις». Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια, σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια. Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».

Πηγή: http://www.voria.gr, πηγή φωτό: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου