Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΙΤΕ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΗ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ-ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ...ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Η εορτή της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδας των ματιών και των οπτικών έχει καθιερωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες ως ημέρα αργίας για τα οπτικά...


καταστήματα. Όμως, εδώ και 1-2 χρόνια η θεσπισμένη, από την ΠΕΟΟ και άλλους οπτικούς Συλλόγους αργία των οπτικών, άρχισε να...σπάει από οπτικούς-κυνηγούς του μεροκάματου! 
Ρε παιδιά, μία φορά τον χρόνο καλούνται οι οπτικοί να τιμήσουν την προστάτιδά τους και υπάρχουν οπτικοί-κυνηγοί του μεροκάματου που ξεχνούν παντελώς την προστάτιδά τους; Έχουμε δει από πέρσι τα οπτικά καταστήματα του Χαλανδρίου (δίπλα ακριβώς από την πολη της Αγίας Παρασκευής), αλλ΄σύμφωνα με πληροφορίες μας την ημέρα της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να λειτουργήσουν τα καταστήματα ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ, τα See You και τα οπτικά Αράθυμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου