Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΤΖΑ! ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Η αλήθεια πρέπει να είναι πολύ πιο τραγική από αυτή που παρουσιάζεται μέχρι αυτή την ώρα. Ένας είναι επίσημα ο νεκρός, την ώρα που εκφράζονται φόβοι ότι είναι πολλοί οι νεκροί από τη μεγάλη πυρκαγιά...

στην Αν. Αττική. Επίσης αγνοούνται 5 άτομα. Ο Δήμαρχος Ραφήνας πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχουν νεκροί! Ο δε πρωθυπουργός ο οποίος πρέπει να γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία της τραγωδίας επέστρεψε εσπευσμένως από τη Βοσνία όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη. 
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από τον Ελεύθερο Τύπο.
Επιβεβαιώθηκε δυστυχώς η πληροφορία για έναν νεκρό στην περιοχή του Βουτζά ενώ την ίδια στιγμή, πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας μιλούν και για δεύτερο απανθρακωμένο άτομο που παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Στα νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί μεχρι τώρα 25 τραυματίες εκ των οποίων δύο σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένοι.

Την ίδια στιγμή αγνοούνται πέντε αλλοδαποί οι οποίοι μέσα στον πανικό τους κατευθύνθηκαν προς τη  θάλασσα και από εκεί επιβιβάστηκαν σε πλαστική λέμβο.

Αρχικά οι αγνοούμενοι ήταν δέκα αλλά οι πέντε διασώθηκαν από το  πλοίο Speedrunner που κατέπλεε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το πλοίο αμέσως έκοψε ταχύτητα και κατάβασε σωστική λέμβο η οποία και τους διέσωσε, τους ανέβασε στο πλοίο και περιμένει έξω από το λιμάνι, εντολές από το Λιμενικό για το αν θα τους παραδώσει σε σκάφος του ΛΣ ή αν θα δέσει στη Ραφήνα και ακολούθως θα τους αποβιβάσει. Πρόκειται για οικογένεια Δανών και τα τρία παιδιά τους.

Εξι τραυματίες από εγκαύματα είναι ο πρώτος επίσημος απολογισμός της πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Αττική και μαίνονται μέχρι αυτή την ώρα. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ !!!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ !!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΠ !!!!!!!!!! ΠΡΙΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΑΣΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΟΥΣΑΝ ΠΥΡΚΑΙΕΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕ ΕΙΧΑΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΙΕΣ !!!!!!!!!! Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή