Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΙΓΟΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ! ΧΡΕΩΝΑΝ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Από το μεσημέρι που η φωτιά στην Κινέτα πήρε έκταση και έφτασε στην Ολυμπία Οδό, την οποία διαπέρασε οι καταγγελίες ότι τα διόδια...

συνέχιζαν να λειτουργούν έδιναν και έπαιρναν.

Στο βωμό του κέρδους, οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού, αποφάσισαν να ΜΗΝ σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τον κόσμο ελεύθερα και γρήγορα να κινηθεί μακριά από τις φλόγες.

Και οι άθλιοι, συνέχιζαν να εισπράττουν όταν οι φλόγες ήταν στο οδόστρωμα, έχοντας ευθύνη για τον κίνδυνο,στον οποίο εξέθεταν τους οδηγους, όπως θα δείτε στο βίντεο.
Μάλιστα σύμφωνα με νεώτερες καταγγελίες κόσμος εγκατέλειπε την Κινέτα, χωρίς να έχει χρήματα και στα διόδια αφού τους ζητούσαν το ποσό και δεν το είχαν, τον χρέωναν παίρνοντας τα στοιχεία τους


Νεώτερη ενημέρωση:

Την αναστολή είσπραξης διοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διεύθυνση της Αττικής Οδού, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση με τη φωτιά που κατακαίει πολλές περιοχές της Αττικής.

Το μέτρο θα ισχύσει καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλοί κάτοικοι σπεύδουν στις περιοχές των πυρκαγιών, προκειμένου να βοηθήσουν συγγενείς και γνωστούς τους.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου