Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ ΛΕΕΙ ΩΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: "ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΟ PSI ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ"! ΒΙΝΤΕΟ


Ο καθηγητής χρηματοοικονομικών και τραπεζικών αναλύσεων στο Εδιμβούργο , Αιμίλιος Αυγουλέας, μιλώντας στον 98.4, εξήγησε γιατί 3 μνημόνια και ένα PSI, αλλά και 10 χρόνια δημοσιονομικής προσαρμογής...

απέτυχαν , την ώρα που το χρέος αντί να μειωθεί αυξήθηκε και επί της ουσίας η χώρα από την Γερμανική συνταγή διάσωσης , καταστράφηκε.
Καμία απαλλαγή από αυτό το φάσμα δεν θα υπάρξει μετά το τέλος του 3ου μνημονίου, ενώ την ίδια ώρα το πολιτικό σκηνικό της χώρας, αδυνατεί να συνεννοηθεί  έστω σε ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, έστω κι αν επιτήρηση μετά το 3ομνημόνιο, λειτουργεί απαγορευτικά για την ανάπτυξη.

Κατά τον ίδιο , είναι ανεξήγητη η «χείρα βοηθείας» σε αυτή την περίοδο στη Μέρκελ, με  την ευρωζώνη σε βαθιές αναταράξεις  και την Ιταλία έτοιμη να «σκάσει». Κατά τον ίδιο σε αυτή τη φάση η Ελλάδα,  αν είχε μια κοινή γραμμή το πολιτικό σύστημα στο θέμα του χρέους, έπρεπε να διακόψει τις όποιες διαπραγματεύσεις και να απαιτήσει ουσιαστικές ρυθμίσεις απελευθέρωσης σε αναπτυξιακή τροχιά της οικονομάις της. Η Μέρκελ , είπε, της καταστροφής με τα μνημόνια του 2015, δεν μπορεί σήμερα να ανάγεται σε κριτή της ορθότητας εφαρμογής τους.

neakriti.gr

1 σχόλιο:

  1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ !!!!!!!!! 1) Η ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΔΗΦΑΓΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ !!!!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣΕΞΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΓΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΑΡΧΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ !!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή