Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ-ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: "ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΝΑΖΙΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ"! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΩΡΑ...

Λέγεται Χρήστος Καραμάνος. Κομμουνιστής, αλά σταλινικός φασίστας. Δείτε πώς μιλάει για την πρωταθλήτριά μας Βούλα Παπαχρήστου με...

ανάρτησή του στο facebook και θα κατάλαβετε για τί είδους φασιστοειδές μιλάμε. Στο... κρεματόριο τη στέλνει και αυτόν προφανώς είδε η Ελληνίδα Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια και είπε..."κρεμάστε με στο Σύνταγμα". 

Πάμε λοιπόν να δούμε τον Καραμάνο: 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΝΑΖΙΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!

Ρε κομμουνιστάκο, το ξέρεις ότι σε κυβερνούν αυθεντικοί εκπρόσωποι των νεοναζιστών; Ξέρεις ότι οι Τσίπρας-Καμμένος και η παρέα τους είναι υπηρέτες των νεοναζιστών; Το ξέρεις ότι οι απόγονοι και ζηλωτές των ναζιστών (Μέρκελ-Σόϊμπλε κ.λ.π.) έχουν σταυρώσει την Ελλάδα και στέλνουν στα κρεματόρια τους Έλληνες; Το ξέρεις ότι νοσταλγοί του Στάλιν είναι στην κυβέρνηση Τσίπρα και εφαρμόζουν νεοναζιστική πολιτική ξεπουλώντας τη Μακεδονία μας κατά το σχέδιο Στάλιν-Τίτο; Ε, ρε κομμουνιστάκο; Σε πείραξε ένα tweet της πρωταθλήτριάς μας πριν από 6 χρόνια για το οποίο ζήτησε συγγνώμη και πλήρωσε με αποβολή της από τον αθλητισμό; Τι άλλο θέλεις λοιπόν από το κορίτσι; Βγήκες με κανένα πλακάτ να διαδηλώσεις κατά της εφαρμοζόμενης νεοναζιστικής πολιτικής στην Ελλάδα μας που στέλνει στα κρεματόρια τον ελληνικό λαό; Θες δεν θες αυτοί οι σύγχρονοι υπηρέτες του νεοναζισμού σε εκπροσωπούν! Ή το κάνεις γαργάρα και βρήκες μία πρωταθλήτρια η οποία στο κάτω-κάτω σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά και τίμησε την Πατρίδα; Για ένα tweet να της πάρουμε το κεφάλι; Τότε, για τον Τσίπρα-Καμμένο-Κατρούγκαλο που ξέσκισαν τον λαό κατά τις εντολές των νεοναζιστών τι πρέπει να κάνουμε; 

Εδώ πιο κάτω και άλλο σχόλιό του Καραμάνου:

Χρηστος Καραμανος Με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε αυτές τις ημέρες στην κυρία Παπαχρήστου για τα όσα ρατσιστικά έγραψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, όταν θεώρησε ότι οι μπόλικοι Αφρικανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα παρέχουν σπιτικό φαγητό στα κουνούπια του Δυτικού Νείλου που επίσης βρίσκονται στην Ελλάδα, η κυρία Παπαχρήστου θεώρησε σκόπιμο να αντεπιτεθεί αραδιάζοντας ένα σωρό μελοδραματικά περί των «εκατό “συγνώμεων”» που έχει ζητήσει και περί του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο προκειμένου να πείσει όλους αυτούς που θέλουν, όπως είπε, να την σταυρώσουν και να την κρεμάσουν στο Σύνταγμα! Μάλιστα η κυρία Παπαχρήστου «έπαιξε» και το χαρτί της οικογένειας, του συζύγου της και του παιδιού της, τους οποίους ζητάει να μην τους πειράξει κανείς και να τους σεβαστούν!


Πρώτα απ’ όλα, απ’ όσο γνωρίζουμε, κανένας δεν αναφέρθηκε στον σύζυγό της και στο παιδί της και δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο. Η κυρία Παπαχρήστου αποφάσισε να «παίξει» η ίδια το χαρτί της οικογένειας, αναφέροντας τον σύζυγο και το παιδί της, πιστεύοντας προφανώς ότι η δημιουργία οικογένειας είναι ένας τρόπος για να καλύψει τις ρατσιστικές αναφορές του 2012! Επειδή λοιπόν η κυρία Παπαχρήστου παριστάνει την αφελή και κάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί την κριτικάρουν ακόμα, θα μπούμε στον κόπο να την ενημερώσουμε ξεκινώντας από τις κρεμάλες και τις σταυρώσεις στις οποίες αναφέρεται. Οι κρεμάλες και οι σταυρώσεις είναι πρακτική των φιλαράκων της του ναζιστικού μορφώματος με τους οποίους χαριεντιζόταν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έως το 2012. Οι τραμπουκισμοί και οι δολοφονίες είναι ειδικότητα του πολιτικού χώρου του οποίου στελέχη διαφήμιζε με «ποσταρίσματα» σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πριν να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Γι’ αυτό ας προσέχει λίγο όταν αναφέρεται σε σταυρώσεις και κρεμάλες η κυρία Παπαχρήστου!

Ήταν μικρή κοπέλα, παρασύρθηκε και έκανε ένα λάθος! Μέχρι πότε θα της ασκείται κριτική γι’ αυτό το λάθος αφού ήδη έχει ζητήσει εκατό φορές συγνώμη;! Θα της ασκείται κριτική μέχρι να καταδικάσει τον ναζισμό και τον φασισμό, μέχρι να καταδικάσει το Ελληνικό ναζιστικό μόρφωμα, τους πολιτικούς απογόνους των συνεργατών των Γερμανών. Γιατί στην Ελλάδα του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Μεσόβουνου, των Πύργων, του Κομμένου, της Καισαριανής και των υπόλοιπων μαρτυρικών τόπων, δεν ξεμπλέκεις κυρία Παπαχρήστου από τους εναγκαλισμούς με τους απογόνους των ναζίδων ούτε με εκατό, ούτε με χίλιες, ούτε με ένα εκατομμύριο, ούτε με ένα δισεκατομμύριο συγνώμες! Ξεμπλέκεις με την καταδίκη του αυγού του φιδιού, που άφησε στην πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς! Τόσο απλά και εύκολα ξεμπλέκεις κυρία Παπαχρήστου και ξεμπλέκεις όχι μόνο για να πάψει να σου ασκείται κριτική αλλά γιατί άνθρωποι που γίνονται πρότυπα για την νεολαία πρέπει να έχουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στον ναζισμό και στον φασισμό, πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα ανθρωπιστές! Εσύ θέλεις να ξεμπλέξεις κυρία Παπαχρήστου;! Εκτός κι αν θεωρείς ότι η καταδίκη του ναζισμού και του φασισμού είναι δήλωση μετανοίας, οπότε πάμε πάσο! Αλλά τότε μην κλαίγεσαι για την κριτική που σου ασκείται! Αν πάλι η κυρία Παπαχρήστου έχει καταδικάσει τον ναζισμό και τον φασισμό όπως και το ντόπιο ναζιστικό μόρφωμα, χωρίς εμείς να το έχουμε πάρει χαμπάρι, της ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη!!!Συμφωνώ με το πιο πάνω κείμενο!!!


Δείτε και τα παρακάτω για να καταλάβετε για τι ταλέντο μιλάμε. Σχόλια άλλα δεν χρειάζονται από μέρους μας. Τα λέει μόνος του.
ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!! ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!! ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


1 σχόλιο:

  1. Ποιό είναι αυτό το όρνιο που γράφει "περί των εκατό συγνώμεων", λες και η "συγνώμη" είναι τριτόκλιτο ; Μέχρι και η ίδια η λέξη κοκκίνισε (από ντροπή, από τα κόκκινα της Σοβιετίας ή από την αντίδραση του κομπιούτερ)
    https://pbs.twimg.com/media/C8MWqOMXoAEX74G.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή