Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ; COPY PASTE ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΗΓΗ!


Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Στέφανος Χίος, γι' αυτό αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στο γεγονός. Μία φορά σιωπήσαμε, δεύτερη κάναμε πως δεν είδαμε, ε, όχι κι άλλο! 
Η είδησή μας για την πισώπλατη μαχαιριά σε βάρος της Ελλάδος από τον Τσίπρα, με το ξεπούλημα της μουφτείας στους Τούρκους προβάλλεται από χτες το μεσημέρι στο blog μας. Από σήμερα το πρωί όμως η είδηση...
αυτή έχει αναρτηθεί αυτούσια στο makeleio.gr και κυριαρχεί σχεδόν όλη τη μέσα ως πρωτοσέλιδη! Με τη μορφή copy paste έχει ανεβεί το άρθρο μας στην ιστοσελίδα που φέρει την υπογραφή του Στέφανου Χίου, όμως χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην εφημερίδα μας από την οποία πήρε την είδηση το makeleio.gr! 
Κρίμα. Μια ιστοσελίδα, από τις κορυφαίες σε επισκεψιμότητα να μην τηρεί τα τυπικά-δεοντολογικά της δημοσιογραφίας: όταν παίρνει μία είδηση που δεν είναι δική της οφείλει να γράφει την πηγή προέλευσης της είδησης και όχι να την παρουσιάζει ως δική της. 
και πάλι κρίμα. 
Και εδώ η δική μας είδηση, όπως έχει ανεβεί από χτές 15 Αυγούστου το μεσημέρι στο blog μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου