Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΚΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ! ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 3.000 ΕΥΡΩ!

Ο αιφνιδιασμός του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για την...


απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών, η πρόσκληση στον τούρκο ομόλογό του να επισκεφθεί την Αθήνα και ο λογαριασμός των 3.000 ευρώ!
Βασίλης Σκουρής
Στην Κάρπαθο βρισκόταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Ικαρία, όπου βρισκόταν η οικογένειά του, όταν πληροφορήθηκε την απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές φυλακές.

Ο υπουργός Άμυνας ενημερώθηκε για την απελευθέρωση λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί επισήμως. Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα "Παιχνίδια Εξουσίας" το νωρίτερο από την προηγούμενη ημέρα, με τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη να παίζει σημαντικό ρόλο στις συνεννοήσεις, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, που επίσης γνώριζε από την πρώτη στιγμή. Δίαυλο επικοινωνίας με τον τούρκο ομόλογό είχε άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ καθοριστικές συνεννοήσεις- που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας- είχε το προηγούμενο διάστημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο Μέγαρο Μαξίμου –τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν και η διεθνοποίηση του θέματος σε όλα τα φόρα, μαζί πρωτίστως με τις ανάγκες του τούρκου Προέδρου λόγω των πιέσεών του στην οικονομία, έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στην απελευθέρωση των δυο- υπήρξε αρχικά η σκέψη να μεταβεί και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Αδριανούπολη, αλλά σύντομα εγκαταλείφθηκε. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος, που θεωρείται περίπου ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Άγκυρα, λόγω των σκληρών του συνεχών δηλώσεων για τη γειτονική μας χώρα, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον τούρκο ομόλογό του και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί επισήμως την Ελλάδα.

Ο Π. Καμμένος τελικά από την Κάρπαθο επέστρεψε στην Αθήνα για να παραλάβει μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο τους δυο στρατιωτικούς από την Αδριανούπολη και έτσι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για την Ικαρία, όπου είχε προγραμματίσει να πάει και στο πανηγύρι του νησιού.

Πήρε όμως τηλέφωνο και κέρασε όλα τα ποτά στο πανηγύρι, με το λογαριασμό να ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ!
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου