Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΕΚΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ 
του Αλέξη χωρις ΤΣΙΠΑ !
ΣΥΡΙΖΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Σήμερα !!
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ;
Επειδη ΕΤΣΙ Αποφάσισαν 
τον κόμβο στην Παλαιά Εθνικη οδό 
στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ !! 
Η αστυνομία αντί να τους ΣΥΛΛΑΒΕΙ για παρακώλυση συγκοινωνίων....

Εκτρέπει του οδηγούς Έλληνες στην πλειονότητα τους που πληρώνουν ληστρικούς ΦΟΡΟΥΣ για να έχουν ασφάλεια και απρόσκοπτη επικοινωνία μέσω των δρόμων που οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ποτέ δεν θα έκλειναν στις χώρες τους !!
ΜΠΡΑΒΟ Σκουρλέτη! 
Μπράβο και στο νέο αρχηγό της Αστυνομιας !

Υγ Αν αποφασίσω αύριο ΕΓΩ να πάω να κλείσω έναν κόμβο η άλλος ΈΛΛΗΝΑΣ. πολίτης θα εκτρέπατε την κυκλοφορία η θα κάνατε ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ; 
Ρωτάω γιατί κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί λογω της αγανάκτησης που νιώθουν στο ΣΥΡΙΖΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΝ οι γηγενεις που αισθάνονται 
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον τόπο τους !
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ πέφτει και όσοι ΕΠΙΟΡΚΟΙ κρατικοί Λειτουργοί ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ θα κληθούν από την Ελληνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που θα αναπνεύσει Ελεύθερα και θα αποδώσει τα τω καισαρος τω Καίσαρα. 
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Freedom Greece, εδώ: https://www.facebook.com/freedomgreece/videos/247739212514133/

1 σχόλιο:

  1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠ'ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ !!!!!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ !!!! ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ Σ ΜΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή