Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ-ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ.

Δείτε και φρίξτε τι γίνεται στο εξωτερικό και πώς ετοιμάζουν το έδαφος για να έρθει και στη χώρα μας η ανωμαλία, η διαστροφή και οι ποινικά κολάσιμες πράξεις! Η παιδοφιλία λανσάρετε μέσα από διαλέξεις τις...


οποίες κάνουν όμορφες κοπέλες με μειλίχιο ύφος και αργή ομολία για να πείσουν για κάτι το οποίο αποτελεί συναίσθημα του ανθρώπου όπως όλα τα άλλα. Αντί να συλλάβουν όλους αυτούς τους άρρωστους και διεστραμένους που προωθούν εγκληματικές πράξεις, τους χειροκροτούν και τους αφήνουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο:

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΑΣΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΟΙΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!!!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΝΤΠ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ !!!!!!!! ΟΤΑΝ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ 1984 ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ !!!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή