Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΕ "4ΑΡΙ" ΑΝΕΜΟ ΚΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!!! Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ;

Το σοβαρό αυτό περιστατικό συνέβη στον Υμηττό στις 5 Σεπτεμβρίου πριν από λίγες ημέρες δηλαδή, και το κατήγγειλε με ανάρτησή του ο Βαγγέλης Στογιάννης, εθελοντής δασοπυροσβέστης ο ίδιος επί πολλά-πολλά χρόνια. Πρόκειται για βαρύτατη καταγγελία η οποία αφορά πολλούς. 
Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, και δεν βρίσκουμε να υπάρχουν λόγοι να το αμφισβητήσουμε, πρέπει να το λάβουν οι αρμόδιοι σοβαρά υπόψιν τουσ. 
Ιδού τι αναφέρει ο Β. Στογιάννης:

Ένας ιερέας, ένας αντιπεριφερειαρχης, ένας υποδιοικητής...


Πυροσβεστικού σταθμού της Αθήνας και μια δράκα επίορκα παλιόπαιδα που παριστάνουν την εθελοντική ομάδα ΠΠ χθες κατίσχυσαν και εξευτέλισαν την απαγόρευση Κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων λόγω σταδίου επικινδυνότητας 4 στον Υμηττό. Ο ιερέας οργάνωσε κουρά νέου μοναχού στο βουνό, ο αντιπεριφερειάρχης θρυλείται ότι σιωπηρά το ανέχθηκε, ο υποδιοικητής μετακινησε το Δασικο περιπολικο αυθαιρετα απο την διασπορα του σε θεση που παγιδευτηκε απο τα αυτοκινητα των "χριστιανοταλιμπαν" και αν γινοτανε οτιδηποτε δεν θα μπορουσε να ενεργησει, ενώ τα επιορκα που μονο καταστροφοσελφι βγαζουν τον τελευταιο χρονο απεχοντας απο συμβαντα πραγματικα την ωρα της μαχης ειχαν παει επανω στο βουνο και εκαναν τροχονομια για να βοηθήσουν τους "χριστιανοταλιμπαν" να παρκαρουν. Αν δεν επεμβουν οι ιεραρχικα ανωτεροι ολων αυτων των αθλιων στις δομες που ανηκουν, θα επεμβει ο εισαγγελεας. ΈΛΕΟΣ με τα "ρεμάλια" την ώρα που οι τάφοι στο Μάτι είναι ακόμα ανοιχτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου