Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Τα σχολεία ανοίγουν και τα χαμόγελα ανθίζουν!

               Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκινά με όνειρα, νέα οράματα, νέους στόχους, αγώνες και προσπάθεια. Ξεκινά για τα παιδιά μας ένα...

όμορφο αλλά συνάμα δύσκολο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης. Αρχίζει μια δύσκολη αλλά ωραία προσπάθεια για τις μαθήτριες και τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους αλλά και για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να προσφέρουν όλα εκείνα τα απαιτούμενα για το μέλλον των παιδιών.
               Είναι γνωστό ότι η παιδεία είναι το πιο γερό θεμέλιο για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου και αποτελεί την σημαντικότερη επένδυση και προοπτική για την ανάπτυξη. Μπορεί πολλά προβλήματα στο χώρο της παιδείας να παραμένουν, όμως πρέπει όλοι μας να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.
               Εχοντας υπόψη τα ανωτέρω και γνωρίζοντας τις ευθύνες και υποχρεώσεις του Δήμου, προβλέπουμε στη συνεργασία όλων των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε τα σχολεία της πόλης μας και στη νέα σχολική χρονιά να λειτουργήσουν εύρυθμα και αποδοτικά.
               Ως αρμόδια Αντιδήμαρχος εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική και ένα καλό ξεκίνημα για την υλοποίηση των οραμάτων τους. Στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των σχολείων εύχομαι υγεία και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Στους γονείς να έχουν υπομονή και επιμονή ώστε να είναι θετικοί συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στα παιδιά τους στο απαιτητικό περιβάλλον των σχολείων.
                Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως αρμόδια Αντιδήμαρχος θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με όλους τους φορείς, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα εξασφαλίσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες και προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν καλλίτερη λειτουργία των σχολείων. Με καλή θέληση, συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, συλλόγους γονέων, μαθήτριες και μαθητές, μπορούμε και πρέπει να δώσουμε στα σχολεία νέα δυναμική και ποιότητα προς όφελος των παιδιών μας.

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!


ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ-ΜΟΥΝΤΑΚΗ
           ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ
          ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου