Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ...ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!

Μπήκαν στο Ελληνικό έδαφος, πυροβόλησαν κατά των Ελλήνων στρατιωτών, συνελήφθησαν και η χοντρή κότα ο Καμμένος τους έστειλε πίσω χωρίς καν ανάκριση!!!!

Το περιστατικό έχεις ως εξής:

Πριν λίγο τέσσερις Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν υπό συνθήκες που...

δεν έχουν ξεκαθαριστεί, στην ελληνική ακτή και προσπάθησαν να μπουν πίσω από την καλύβα του Ασλανίδη. Έγιναν αντιληπτοί. ​ Οι Έλληνες στρατιώτες τους κάλεσαν να σταματήσουν και να πετάξουν τα όπλα. Αυτοί απάντησαν με πυρά. Από ελληνικής πλευράς, απαντήθηκαν τα πυρά. Μετά από λίγο η συμπλοκή έληξε με τη αιχμαλωσία των δύο Τούρκων και την διαφυγή άλλων δύο>>.

Αν αυτό το είχαν κάνη δικοί μας, οι τούρκοι θα τους έβαζαν φυλακή ισόβια !!!
ΠΗΓΗ (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!! ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΙΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή