Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΟΙΕΣ; ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVE-KALERGI, που αποτελεί υποφάκελλο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Περισσότερα εδώ.
Το είχαν εξαγγείλει σε «νεκρό» χρόνο οι «αλληλέγγυοι» Τσιπροκαμμένοι και σύμφωνα με πληροφορίες και «διαρροές», είναι ...

έτοιμοι να το κάνουν πράξη!

Έτσι, ολοκληρώνονται οι διεργασίες μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά θέματα, για να δοθούν -εννοείται δωρεάν!- εκτάσεις γης στην Βοιωτία και την Μακεδονία, σε 1.500 «προσφυγες»! Για αρχή, καθώς στην συνέχεια το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλα «τυχερά προσφυγάκια»!
Που θα βρει το ψευδοκράτος αυτές τις «ελεύθερες» εκτάσεις; Πρόκειται για τα κτήματα, που χάνουν οι Έλληνες λόγω χρεών στο δημόσιο!

Έλληνες, αντισταθείτε τώρα στον εποικισμό της Πατρίδας μας, όσο υπάρχει ακόμα καιρός! «Αύριο», θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου