Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αναγορεύθηκε επίτιμος Δημότης Χολαργού-Παπάγου! Μάλιστα, καλά διαβάζετε! Ενώ πριν από λίγες ημέρες το ΔΣ Χολαργού-Παπάγου 

Δημοκρατίας ο οποίος έκανε γαργάρα την προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ενώ ο Παυλόπουλος θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτειακό ζήτημα και να ανατρέψει την κυβέρνηση μην επιτρέποντας την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, το έκανε γαργάρα και προτίμησε να παραμείνει στην καρέκλα του. Μάλιστα δε, ο “πολίτης” Παπαγαρυφάλλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων,  (ιδεολόγος κομμουνιστής, ο οποίος εξορίστηκε και φυλακίστηκε) επισκέφθηκε μαζί με τον Γραμματέας της Επιτροπής κ. Αλέκο Σύρμα, τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και του ζήτησαν να μην κάνει αποδεκτή την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών! Ο Παυλόπουλος όμως έβαλε φίμωτρο προτιμώντας την καρέκλα του! Σε αυτό λοιπόν τον πολιτικό τομαριστή έδωσαν τον τίτλο του επίτιμου δημότη Χολαργού-Παπάγου. Μιλάμε για ντροπή! Από τη μια μεριά δηλ. το ΔΣ Χολαργού-Παπάγου καταδικάζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και από την άλλη επιβραβεύει έναν από τους συντελεστές της! 
Ποιος είναι επίσης ο Προκόπης Παυλόπουλος; Είναι αυτός που ευχαρίστησε δημοσίως τους λαθρομετανάστες όπου επιλέγουν την Ελλάδα κατά τις εισβολές τους. Ουσιαστικά είναι μαζί με τον Τσίπρα και τη Χριστοδουλοπούλου είναι αυτοί που προσκάλεσαν τους λαθρομετανάστες να μπουκώσουν την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή να ασφυκτιά. 
Δείτε το βίντεο: 
Ποιος είναι ο Παυλόπουλος; 
Αυτός που με δικό του νΝόµο Παυλόπουλου δλίνει 50 βουλευτές μπόνους στο πρώτο κόμμα! Δηλαδή είναι αυτός που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξοπυσία με 36% και με τη συνδρομή του Καμμένου έγιναν κυβέρνηση! Είναι λοιπόν ο εθνικός ολετήρας και γι' αυτό τον έκαναν Πρόεδρο Δημοκρατίας. 
Ιδού ο Νόμος ΠΑΥΛΌΠΟΥΛΟΥ: Ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2008 και εφαρμόστηκε πρώτη φορά στις εκλογές του 2009, το ποσοστό για την εξασφάλιση 151 εδρών από το πρώτο σε ψήφους κόµµα υποχωρεί στο 40,4% και µπορεί να υποχωρήσει πολύ περισσότερο αν συντρέξουν κι άλλες προϋποθέσεις, όπως για παράδειγµα η συγκέντρωση µεγάλου αριθµού ψήφων από κόµµατα που δεν θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν το όριο του 3% και θα µείνουν εκτός Κοινοβουλίου. 

Ο Προκόπη;ς Παυλόπουλος τέλος είναι αυτός επί υπουργίας του οποίου έγιναν τα λεγόμενα Δεκεμβριανά, η μαύρη βραδιά που εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 
Αυτός είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος. Συγχαρητήρια στους Ζήκα και Στάπα, τους 2 δημοτικούς συμβούλους που καταψήφισαν την πρόταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου