Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΝΘΟΣ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ, π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Πένθιμη μέρα σήμερα για την οικογένεια Νομικού. Απεβίωσε η Ειρήνη Νομικού, μητέρα του Αλέξανδρου Νομικού, γνωστού παθολογοανατόμου, Επιμελητή Α' στο Ασκληπιείο Βούλας. Η μητέρα του, πολύτιμο στήριγμα για τον ίδιο, αλλά και για όλη την οικογένεια, τους τελευταίους μήνες έδωσε πολύ σκληρή μάχη εξαιτίας...

διαφόρων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά η μάχη από ένα σημείο και μετά ήταν άνιση. Έτσι, σήμερα το πρωί, η Ειρήνη Νομικού σε ηλικία 79 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, σκορπίζοντας πόνο και θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους της. 

Η εφημερίδα μας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Νομικού. Να θυμίσουμε ότι ο γιατρός Αλέξανδρος Νομικός (ο οποίος θήτευσε και δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού-Παπάγου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή Ξύδη) χάρισε το όνομα της μητέρας του Ειρήνης στο ένα από τα δύο του παιδιά. 
Η εξόδιος Ακολουθία για το ύστατο χαίρε στην μητέρα του Αλέξανδρου Νομικού θα γίνει την Τετάρτη στις 16.30 από τον Ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου