Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΟΤΖΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ... ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ!

Την αντίδραση του δικηγόρου της οικογένειας Κατσίφα Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου προκαλεί η πρωτοβουλία των αλβανικών αρχών να...

 σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεκρού ομογενούς.

Ο Κ.Γιοβανόπουλος επισημαίνει οτι συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά , η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσιφας, μεταβαίνει αυτή την ώρα στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία, που θα επιτρέψει και την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Παραμένει άγνωστο εάν τελικά παραδοθεί σήμερα στην οικογένεια η σορός του ομογενούς ή αν θα συνεχιστεί η κωλυσιεργία των αλβανικών αρχών. Σύμφωνα με πληφορορίες τα Τίρανα φοβούνται οτι η κηδεία του Κωνσταντίνα Κατσίφα θα μετατραπεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των βορειοηπειρωτών και προσπαθούν να την καθυστερήσουν.
https://www.pentapostagma.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου