Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

SUPER MARKET ΚΑΙ BAR ΕΣΤΗΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "LIDL" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

Συμπτωματικό ή σημειολογικό το γεγονός; Πέντε μόλις μέρες μετά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και την εθνική παρέλαση προς τιμήν των ηρώων μας κατά των φασιστών της Γερμανίας-Ιταλίας και της ...

αντίστασης των Ελλήνων στην κατοχή του 1941-1944, η γερμανική εταιρεία LIDL εγκατέστησε ένα μίνι super market-bar ακριβώς μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (στο ηρώο). 
Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Στο σημείο όπου προ ημερών είχαν κατατεθεί στεφάνια για να τιμηθούν οι ήρωες Έλληνες που αγωνίστηκαν στο μέτωπο του 1940 και έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε λεύτεροι, η γερμανική εταιρεία στήθηκε μπροστά ακριβώς από το μνημείο με το αυτοκίνητό της μετατρέποντάς το σε οπωροπωλείο, μπαρ και μάλιστα είχε και τραπεζάκια για όσους ήθελαν να πιουν το ποτό τους ή να τσιμπήσουν! 
Κάτοικοι και δημότες μάς ενημέρωσαν διαμαρτυρόμενοι, λέγοντας ότι αποτελεί προσβολή το γεγονός αυτό και ειδικά από τη γερμανική εταιρεία με ό,τι δραματικούς συμβολισμούς συνεπάγεται αυτό. 
Ο υπάλληλος της εταιρείας μας είπε ότι με άδεια του Δήμου ανέβηκε το όχημα της LIDL στο πεζοδρόμιο  και στάθμευσε μπροστά από το μνημείο! Μας το επιβεβαίωσε και ο γραμματέας του Δήμου. Εμείς επισημαίνουμε το γεγονός περιμένοντας απάντηση της Δημοτικής Αρχής προς τους διαμαρτυρόμενους δημότες-κατοίκους. 
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο.  

1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ; ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΜΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή