Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΣΤΗ Β'ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!

Πρόκειται για πρόταση που κατέθεσε σήμερα στον Πρόεδρο της...

 Β'Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Παπάγου-Χολαργού αναφορικά με διοργάνωση ενημερωτικής Ημερίδας για το Νέο Λύκειο.


Κε Πρόεδρε,
Κυρίες και κύριοι μέλη της Σχολικής Επιτροπής Β´βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Σχολικής Επιτροπής μας και από τη θέση του μέλους αυτής, θα ήθελα να καταθέσω πρόταση συνδιοργάνωσης ενημερωτικής εκδήλωσης-ημερίδας με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών, τα Μαθητικά Συμβούλια και τους Συλλόγων Γονέων των τριών Λυκείων της πόλης μας σχετικά με τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα που φέρνει το Νέο Λύκειο.

Θεωρώ ότι σε μία καλά οργανωμένη Ημερίδα προσκεκλημένος θα έπρεπε να είναι και ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο οποίος με την παρέμβαση του θα μπορέσει να διευκρινίσει πολύ καλύτερα το νέο πλαίσιο στο οποίο καλούνται εκπαιδευτικοί και μαθητές να προσαρμοστούν.

Αντιλαμβάνεστε όλοι, ότι η ανησυχία των γονέων αλλά κυρίως των ίδιων των έφηβων μαθητών που ξεκινούν τη μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον τους είναι τεράστια.
Είναι χρέος και ευθύνη μας να βοηθήσουμε μέσα από το ρόλο μας στην ορθότερη, πληρέστερη, έγκυρη και όσο το δυνατόν έγκαιρη ενημέρωση τους.

Κε Πρόεδρε,
Αναμένω σχετική συνεδρίαση, ώστε να συζητηθεί η πρόταση μου και παραμένω στη διάθεση της Επιτροπής για όποια βοήθεια μου ζητηθεί.


Νατάσσα Χαμηλοθώρη

Μέλος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Β´βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου