Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

LIVE Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ! ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Εν μέσω έντασης με την Τουρκία, η οποία προκαλεί συνεχώς την Ελλάδα με απειλές και επιθετικές ενέργειες, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις...

στέλνουν στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ηχηρό μήνυμα πως θα είναι εκεί για να ξαναπούν «ΟΧΙ» σε οποιονδήποτε απειλεί την εθνική κυριαρχία της πατρίδας.

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των Προέδρων της Ελληνικής και Ιταλικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και Σέρτζιο Ματαρέλα.

Ο Ιταλός πρόεδρος έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αναμένεται να ζητήσει επισήμως συγγνώμη για λογαριασμό της χώρας του για τα δεινά που προκάλεσε ο πόλεμος αυτός και τα όσα επακολούθησαν, στον ελληνικό λαό.


Θα είναι η πρώτη φορά που από πλευράς Ρώμης θα γίνει κάτι τέτοιο, και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο, ενώ δεν υπολείπεται συμβολισμών και η παρουσία στη στρατιωτική παρέλαση του ίδιου του προέδρου της Δημοκρατίας της Ιταλίας.

Λίγο νωρίτερα οι κύριοι Παυλόπουλος και Ματαρέλα βρέθηκαν στο Γ' Σώμα Στρατού, όπου και κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των πεσόντων του 1940, ενώ αυτή την ώρα οι δύο Πρόεδροι βρίσκονται στο χώρο της παρέλασης, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα ακολουθήσει αεροπορική επίδειξη από μαχητικό αεροσκάφος F 16 της Ομάδας «Ζευς».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου