Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΤΟΥΖΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ!

Ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Δημήτρης Τούτουζας πρόκειται για εξαίρετου ήθους άνθρωπο. Το λέμε μετά λόγου γνώσεως. Με αφορμή όμως το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει με... αγνώστου ταυτότητας ιστολόγιο το οποίο εμφανίζει την υποψηφιότητά του ως...αποκλειστική είδηση, υπάρχει ζήτημα. Διότι, αφενός εμπλέκει τον ίδιο τον Δημήτρη Τούτουζα και την υποψηφιότητά του, αφετέρου εμπλέκει όλο τον τοπικό Τύπο τον οποίο εμφανίζει ως....μπας-κλας ποιότητας. μια και αυτό, το.... αγνώστου ταυτότητας ιστολόγιο έχει το προνόμιο να λαμβάνει πρώτο την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δ. Τούτουζα! 
Επειδή πρόκειται για ηθικής τάξεως ζήτημα, επειδή γνωρίζουμε την...

ποιότητα και το ήθος του Δ. Τούτουζα, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι η απρέπεια του νεανίσκου blogger τον εμπλέκει, βαφτίζοντας ως "αποκλειστικότητα" την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ζητήσαμε, προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε τάξη, να διαψεύσει το γεγονός. 
Ο ίδιος ο Δ. Τούτουζας απάντησε ότι θα τηρήσει ίσες αποστάσεις με όλο τον τοπικό τύπο. Αυτή η απάντηση μπορεί να μπαίνει σε γενικό πλαίσιο, σωστά. Όμως εδώ υπάρχει ζήτημα από ένα ιστολόγιο το οποίο δεν τηρεί τη δεοντολογία και μόνο του εμφανίζεται να έχει μια προνομιακή σχέση με τον Δ. Τούτουζα, ενώ οι άλλες τοπικές εφημερίδες είναι, όπως είπαμε...μπας κλας! Και μάλιστα, ο συγκεκριμένος νεανίσκος έχει σύστημα να υποτιμά, να υβρίζει και να συκοφαντεί τον τοπικό Τύπο. Το ίδιο έκανε και προ ημερών με ανάρτησή του με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ελεγε ότι οι Βραχιολίδης, Δεληγιάννης, Δήμητρα Κούτρα έχουν προσδεθεί στο...άρμα Αποστολόπουλου και άρα...τα παίρνουν! 
Άρα λοιπόν, δεν πρόκειται για ζήτημα ίσων αποστάσεων., Πρόκειται για μια θρασύστατη περίπτωση που προσβάλλει τόσο τον τοπικό τύπο όσο και τον Τούτουζα. Γι' αυτό εμείς πήραμε θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου