Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΤΟΥΖΑ;;;

Αν ισχύει το παραπάνω, τότε μιλάμε για επιλεκτική αποστολή δελτίων...

τύπου από την πλευρά του νέου υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Τούτουζα σε συγκεκριμένο ιστότοπο. Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός ένα ιστολόγιο να παρουσιάζει ως "αποκλειστικό" ένα γεγονός το οποίο υπό κανονικές και πάγιες συνθήκες μεταδίδεται σε όλο τον τύπο ανεξαιρέτως και στον ίδιο ακριβώς χρόνο. Το να προβάλλει το συγκεκριμένο ιστολόγιο το γεγονός ως αποκλειστική είδηση (δείτε και παρακάτω ότι υπάρχει και εντός του κειμένου και όχι μόνο στον τίτλο η λέξη "αποκλειστικότητα", "αποκλειστική είδηση"), τότε μιλάμε για ατόπημα από την πλευρά του νέου υποψήφιου, και μάλιστα...με το Καλημέρα της υποψηφιότητάς του. 
Αν πάντως δεν πρόκειται για επιλεκτική προτίμηση του Δ. Τούτουζα προς το συγκεκριμένο...αγνώστου ταυτότητας ιστολόγιο, τότε οφείλει να το διαψεύσει δημοσίως και να στηλιτεύσει αυτή την απαράδεκτη ανάρτηση, διότι εκθέτει τον ίδιο και την υποψηφιότητά του! 
Εμείς σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι αν δεν υπάρξει διάψευση αυτής της "αποκλειστικότητας" δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιεύσουμε ξανά κανένα Δελτίο Τύπου του νέου υποψήφιου Δημάρχου. Μπορεί κάλλιστα να στέλνει τα Δελτία Τύπου στο συγκεκριμένο...αγνώστου ταυτότητας ιστολόγιο. 
Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, ως έντυπη εφημερίδα στον Χολαργό-Παπάγου υπάρχουμε από το 1969,1970 έως σήμερα, ενώ ως ηλεκτρονική εφημερίδα υπάρχουμε από το 2010. Έχουμε προσφέρει τεράστιο έργο στις πόλεις Χολαργού-Παπάγου, οπότε θεωρούμε μέγιστη προσβολή για την εφημερίδα μας αυτή την αντιμετώπιση (εκτός, όπως είπαμε, αν υπάρξει διάψευση από την πλευρά του κ. Τούτουζα). Και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι ο συγκεκριμένος...αγνώστου ταυτότητας "δημοσιογράφος" μας έχει συκοφαντήσει κατά το παρελθόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου