Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕIΩΝ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΑ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ!

Είναι ο μεγαλύτερος φασίστας μετά το 1974 Αλέξη Τσίπρα! Κάποιοι που έγιναν φύλακες κατά του φασισμού στα ΜΜΕ και εδώ στο facebook έβγαλαν το σκασμό! Σήμερα μάθαμε μεγάλα ραδιόφωνα, μεγάλα site πλέον με ποιο βρωμερό «νέο» σύστημα είναι! 
Μας κυνήγησαν για να μας συλλάβουν, κάποιους τους έπιασαν, δυο...

γυναίκες μπροστά μου τις εβγαλαν έξω από το παλέ γιατί είχαν Ελληνικές σημαίες! Όσοι σε ψηφίζουν και σε υποστηρίζουν μετά τα σημερινά είναι και αυτοί οι μεγαλύτεροι φασίστες μαζί με εσένα Αλέξη Τσίπρα! Πήγαν να μας χτυπήσουν, κάποιους τους χτύπησαν! Και όλα αυτά γιατί έχουμε αντίθετη γνώμη φασίστα Αλέξη και φασίστες υποστηριχτές του! Ωραία δημοκρατία που θα ζήλευε μέχρι και ο πατέρας σου που δούλευε για την χούντα! Ξύπνα Έλληνα σε έχουν γαμήσει στα πάντα και εσύ νομίζεις οτι απλά σε χουφτώνουν. Έξω οι φασίστες που πάνε την χώρα σε αυτό που εχουν ξανακάνει, σε εμφύλιο!
Π.Κ

κείμενο από


Ο Prodromos Kofsanidis

το βίντεο είδαμε από 

Christos Papapanagiotou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου