Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Η KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος σημειώνει ότι ότι από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης...

και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται και δεν υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

 1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΪΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ...........ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΡΙΧΑΡΔΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  www.athnasios.thimiopoulos.com

  ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

  ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΙΔΙΑ ΜΑΣ.

  ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΦΙΔΙΑ.

  ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΑ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.
  -ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  -ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  -ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΟΧΛΟΣ ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΓΑΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ.
  ΔΕΝ ΤΣΓ.........Α........ΜΑΣ..........ΤΗ... Μ......Α.......ΝΑ... ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΠΔΙΑ ΟΛΑ...ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΝΚΑΚΙΑ ΤΝΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΝΝΗΘΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΧΩΡΑ..

  ΓΙΑΝΝΗ,ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΤΙΛΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή