Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ! ΒΙΝΤΕΟ.

Σε πρόδηλη αμηχανία βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις κοινές δηλώσεις του με τον πρόεδρο της Σερβίας: Μη ξέροντας τι να κάνει τα... χέρια του, τα έβαλε στις τσέπες, ενώ ο κ.Βούτσιτς μιλούσε...

Ήταν κουρασμένος; Είχε πολλά στο μυαλό του; Ο,τι κι αν συνέβαινε η γλώσσα του σώματος στην περίπτωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τον πρόδωσε (για μια ακόμη φορά, είναι αλήθεια), κάνοντας τις δικές της δηλώσεις.

Στη διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και ενώ μιλούσε ο κ.Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός έδειχνε να μην ξέρει τι να κάνει με ...τα χέρια του. Ετσι, αρχικά τα κρατά σταυρωμένα σχεδόν σε στάση προσευχής, στο ύψος του πόντιουμ. Στη συνέχεια ξύνει το πρόσωπό του, ενώ διπλώνει το πόδι του σαν σε χορευτική φιγούρα, με τη διαφορά ότι το σώμα του δείχνει να «πέφτει». Κατόπιν  -και ενώ ο σέρβος πρόεδρος εξακολουθεί να μιλά, ο κ.Τσίπρας βρίσκει τη λύση για το πρόβλημα «χέρια»: Τα κρύβει στις τσέπες του, σε στάση «πάμε βόλτα» και «σε λίγο θα μπω στο μετρό, οπότε ας προσέχω τους πορτοφολάδες». 

Κι όμως, ήταν απλό: Θα μπορούσε απλά να κοιτάξει τον συνομιλητή του, που παρέμεινε ευθυτενής, έχοντας τα χέρια του στις δύο άκρες του πόντιουμ...


tsi1
tsi2
tsi3
tsi4
tsi5
tsi6
tsi7

Πρώτο Θέμα (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου