Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ: "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..."!

"ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ"!
Με σθένος και...τσαμπουκά κατά το κοινώς λεγόμενο, ο Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Βαλυράκης είναι ξεκάθαρος: 


"Δεν υπογράφω την απόφαση της κυβέρνησης να δοθούν τα αποθεματικά του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μπορεί να αποτελεί νόμο του κράτους αλλά είναι μια απόφαση που πάει ενάντια στα συμφέροντα των δημοτών. Αν αυτό τον μήνα η κυβέρνηση ζητάει τα αποθεματικά των δήμων, τότε τον επόμενο ή τους επόμενους μήνες τι θα ζητάει; Όχι, δεν υπογράφω και ελπίζω, αν τυχόν με καθίσουν για παράβαση καθήκοντος να έχω στο πλευρό τους δημότες"!
Σταράτα λόγια από ένα υπεύθυνο Αντιδήμαρχο. Εμείς του βγάζουμε το καπέλο!

6 σχόλια:

  1. γισ τους δημότες δεν ξέρω, θα έρθει όμως η "ωραία" παρουσία που σας τσάκωσε παρέα τις προάλλες ο Βραχιολίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ,ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ;

    ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΚΩΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΩΣ ,ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΩ , ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ .

    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΓΕΛΟΙΟΙ , ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .


    Η ΕΛΛΑΔΑ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mέχρι τις 7 Μαϊου που θα συνεδριάσει η ΚΕΔΕ δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις.Τσάμπα μάγκας ο Αντιδήμαρχος!Και ας μη μιλάει για αποθεματικά.Δυστυχώς ο δήμος δεν έχει πλεονάσματα ώστε να φοβάται.Αντί για μεγάλα λόγια μήπως να εργαστεί για να ξέρει επακριβώς ποιές υποχρεώσεις έχει ως υπηρεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα του τα φάει καμια ιδιωτική τράπεζα απ' αυτές που ετοιμάζονται για φαλιμέντο, όπως το '87 η τρ. Κρήτης του Κοσκωτά, δεν θα πάει για παράβαση καθήκοντος αλλά για απιστία- κακούργημα. Και τότε, οι δημότες θα τον λυντσάρουν, τον ντενεκέ ξεγάνωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζει λέει να τον υπερασπιστούν οι δημότες αν πάει δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος .....χαχαχαχα .....άρα γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο όπως το γνωρίζει και ο δήμαρχος .Είναι πραγματικά θλιβεροί όλοι τους.
    Εγώ προσυπογράφω στον σχολιαστή με τα κεφαλαία που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και φωνάζει μήπως και ακούσει κανείς.
    Όχι και μάρτυρας υπεράσπισης .....έλεος δηλαδή πλέον ....!
    Μάρτυρας κατηγορίας και εγώ μαζί θα πάω ,είναι ξεφτύλες οι άνθρωποι , είναι πολύ σωστός ο 12:41 .

    Καίγεται το σπίτι μας ,η Ελλάδα μας και εμείς μαζί της ,έχουμε τσουρουφλιστεί και κάποιους τους ενδιαφέρουν μικροκομματικά συμφέροντα .
    Κύριε Βαλυράκη....καρφωθήκατε μόνος σας ...ξέρεις οτι παρανομείς και θα μας έχεις απέναντι σου.
    Συνταγματικότητα σε περίοδο καταστροφής της χώρας δεν ισχύει αγαπητέ μου κύριε.
    Κρίμα που δεν ξέρει ο κόσμος ποιούς και γιατί ψηφίζει αλλά ψηφίζει με μοναδικό κριτήριο την κομματική του τοποθέτηση ακόμα και στις δημοτικές εκλογές.
    Πραγματική ντροπή .
    Χίλια μπράβο στον κύριο που σχολιάζει με τα κεφαλαία γράμματα.
    Αυτός έπρεπε να ασχοληθεί με τα δημοτικά ή με τα πολιτικά του τόπου.Τέτοιους ανθρώπους θέλει η Ελλάδα για να πάει μπροστά και το λέω γιατί τον παρακολουθώ σε αυτό τον ιστότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ Βαλυράκη, Τσαμπα μαγκας, τωρα βρηκες ευκαιρια για να γραψεις κατι και για εσενα για να παρεις λιγο δημοσιοτιτα. Ελεος με ολους τους βλαχο-αντιδημαρχους που μας κουβαλησε ο αποστολοπουλος, μόνο ο αυγουροπουλος κανει δουλεια και δεν προβαλετε, ολοι αλλοι φρου-φρου και αρωματα και φωτογραφιες στο Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή