Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

σοκ! ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!


 Ήδη κυκλοφορεί στον Χολαργό-Παπάγου και το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τη ΔΟΥ Χολαργού! Το ολοκαίνουργο κατάστημα της Εφορίας Χολαργού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου πάει για κλείσιμο! 
Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων και αποτελεί ένα δείγμα από την λαίλαπα που πρόκειται να σαρώσει τα πάντα το επόμενο διάστημα.
Ο έφορος της ΔΟΥ Χολαργού κ. Λυμπέρης, επιβεβαίωσε την πληροφορία, χωρίς να κρύψει τον προβληματισμό και απορία του, αλλά τόνισε ότι "τίποτε ακόμη δεν είναι βέβαιο. Πρόκειται για πρόταση η οποία έχει μπει στο τραπέζι και είναι στο πλαίσιο αναδιαρθρώσεων που γίνεται  με  συγχωνεύσεις των ΔΟΥ όλης της Αθήνας.  Το πρόγραμμα προβλέπει συγχωνεύσεις ανά τέσσερις ΔΟΥ" συνέχισε ο κ. Λυμπέρης.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο αρμόδιος έφορος Χολαργού και όσα βεβαίως έχει πληροφορηθεί ο ίδιος, η ΔΟΥ Χολαργού, Παπάγου, Νέου Ψυχικού και Χαλανδρίου, συγχωνεύονται σε μία ΔΟΥ με έδρα τον μεγαλύτερο δήμο, τουτέστιν το Χαλάνδρι! 
Με άλλα λόγια η ΔΟΥ  Χολαργού πρόκειται να ξαναγυρίσει στον δήμο όπου είχε την έδρα της έως τα τέλη της δεκαετίας του 1990 οπότε και μετεγκαταστάθηκε στο νέο-μοντέρνο κτίριο του Χολαργού. 

Η περίπτωση είναι χειρότερη και από "Καλλικράτη", δεδομένου ότι συγχωνεύονται τέσσερις μεγάλοι δήμοι! Δεν αρκεί δηλαδή που ο Χολαργός με τον Παπάγο είναι δυο μεγάλοι δήμοι οι οποίοι ήδη έχουν συγχωνευθεί με τον "Καλλικράτη"  και έχουν  την εφορία τους, με το νέο μέτρο θα γίνουν ...σουβλάκι ή πατσάς με τους δήμους Ψυχικού και Χαλανδρίου!!!
Μπορεί να διανοηθεί κανείς τι είδους εξυπηρέτηση μπορεί να παράσχει  μία  τέτοια ΔΟΥ-τέρας  που θα πρέπει να διεκπεραιώνει υποθέσεις τεσσάρων μεγάλων δήμων!!!
Και βεβαίως η υπόθεση δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από την σωρεία απολύσεων που αναμένονται στο δημόσιο μετά από ασφυκτική πίεση της τρόϊκας προκειμένου να εκταμιεύσει τις επόμενες δόσεις του δανείου!

Η ζωή μας μετατρέπεται καθημερινά σε κόλαση με αυτούς τους άθλιους κωλοπασόκους της Κυβέρνησης του Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση, Πάγκαλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου