Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!



Ο πρώην εργατοπατέρας Χρήστος Πρωτόπαπας,  πρώην Πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ,  ο άνθρωπος που υποτίθεται αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των εργατών, σήμερα ως βουλευτής,  είναι  από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Μνημονιακής πολιτικής της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Μόλις ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, την ώρα που ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος ανακοίνωνε στο σώμα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο κ   Πρωτόπαπας στεκόταν όρθιος στα μπροστινά έδρανα και χειροκρότησε θερμώς την ψήφιση του Προγράμματος!!!
Η προδοσία και σε βάρος της χώρας και εναντίον της εργατικής τάξης, σε όλο της το…μεγαλείο! 
Διαβάστε τι έλεγε στον  "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" τον Ιούλιο του 2009 ο πολιτικός ψεύτης Χρήστος Πρωτόπαπας και κρίνετε την αξιοπιστία του ανδρός:
«Η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη καμπή. Το ΠΑΣΟΚ προβλέπεται να αναλάβει την εξουσία τον επόμενο Μάρτιο. Αυτό που δεν πρόκειται να κάνουμε είναι να παραμυθιάσουμε τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις. Σχεδιάζουμε το πρόγραμμά μας και οι λύσεις που βρίσκουμε, μπορεί να είναι δύσκολες και αναγκαίες, αλλά θα είναι  αναγκαίες και σωτήριες για την χώρα».

Δηλαδή, σύμφωνα με τον Πρωτόπαπα, ο Παπανδρέου εξελέγη Πρωθυπουργός χωρίς να παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό!!! Από την πρώτη στιγμή είπε ότι "λεφτά δεν υπάρχουν" και ότι θα βάλει τον Έλληνα στην πρέσα και στην περικοπή μισθών και συντάξεων! 
Α ρε βούρδουλα που χρειάζεστε όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου