Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΞΥΔΗ ΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ


Τόλμησε να ζητήσει και βοήθεια από τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, ο υπερ-προστατευμένος Παπουτσής για τις επισκέψεις ειρηνικών διαδηλωτών που δέχεται έξω από το σπίτι του. Την ίδια ώρα ο Παπουτσής έκανε την πάπια για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Ξύδης από τους "Πυρήνες της Φωτιάς", έξω από το σπίτι του, οι οποίοι και του έκαψαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο! Ποιος χρειάζεται λοιπόν προστασία κύριε Παπουτσή;
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, έδωσε την δέουσα, αν και ήπιων τόνων απάντηση στον πολλά-βαρύ Παπουτσή!

"Ομολογουμένως, ουδέποτε είχαμε σκεφθεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ανάγκη από τη στήριξη του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού και των τοπικών αρχών, για τα γεγονότα που εξελίσσονται ειρηνικά αυτές τις μέρες στην πόλη μας και για τις απειλές που ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται. Και δεν είχαμε σκεφθεί να του εκφράσουμε τη στήριξή μας, γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (όπως και όλοι οι Υπουργοί) στηρίζεται από όλο τον κρατικό μηχανισμό και από όλα τα υπό τον έλεγχό του Σώματα Ασφαλείας.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το συμπολίτη μας Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή ότι δεν έχουμε οποιονδήποτε ενδοιασμό, όχι μόνο να του εκφράσουμε τη συμπάθειά μας και τη στήριξή μας αλλά και να συμφωνήσουμε με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος, στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μίλησε για «υποκινούμενη βία», για «αντιδημοκρατική εκτροπή» και για «ακραίες πολιτικές ομάδες».
Πιστεύουμε όμως ότι και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα εκφράσει έμπρακτα τη στήριξή του στο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, ο οποίος απειλείται αναίτια από τέσσερις «αντάρτικες ομάδες». Αυτές οι ομάδες (οργανώσεις) προσπάθησαν τη νύχτα της 4ης Ιουλίου να κάψουν το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και ανέλαβαν την ευθύνη γι’ αυτή την ενέργειά τους, υποστηρίζοντας ότι «όσο κάποιοι επιλέγουν να διοικούν, κάποιοι θα επιλέγουν να τους εξοντώνουν». Και θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι ο ίδιος ο Υπουργός θα δώσει άμεσα όλες τις απαιτούμενες εντολές και οδηγίες στις αρμόδιες Αρχές  Ασφαλείας για να αναλάβουν την προστασία του Δημάρχου (καθώς και της οικογένειας του και του σπιτιού του) από τις συγκεκριμένες οργανώσεις, οι οποίες διατύπωσαν τις απειλές τους εναντίον του Δημάρχου σε γνωστή ιστοσελίδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου