Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ...ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΣ!


Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, απευθύνονται στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" και στον Βραχιολίδη, εκτοξεύοντας σχόλια του αέρα νομίζοντας ότι έτσι κάνουν...διάλογο.
Επειδή όμως ο Βραχιολίδης έχει μάθει να απαντάει ακόμη και σε τσιρλιάρηδες ανώνυμους, κλείνει τον ιδιότυπο αυτό διάλογο με τις δέουσες απαντήσεις:
1.  "ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΕ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. Ο ΚΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ...."


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες εφημερίδες. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έχει τις δικές του συνταγές τις οποίες οι άλλοι αντιγράφουν. Απάντηση επί όσων αφορούν τον κ. Αυγουρόπουλο, δώσαμε. Εάν  παρ' όλα αυτά θέλετε να βγάλετε από την...μύγα ξύγκι, τότε λυπούμαστε, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν ξεκατινιάζεται. Για τέτοιου είδους λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον ίδιο τον κ. Αυγουρόπουλο. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους δημοσιογραφία!


2. "Ανεξάρτητε Παρατηρητή διαφωνώ με το άρθρο σας. Σας ζητήθηκε να κάνετε Πολιτική κριτική σε Πολιτικό Πρόσωπο και εσείς μας ζητάτε και τα ρέστα...Καθήκον σας είναι!! Και σε άλλο site που δείχνει βίντεο από Δημοτικά Συμβούλια οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται το site έχουν κάνει Πολιτική Κριτική...."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν ζητάμε τα ρέστα από κανέναν. Καθήκον μας είναι η ενημέρωση και η κριτική την οποία κάνουμε -κυρίως- σε όσους ασκούν εξουσία και δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Με τον Αυγουρόπουλο ασχοληθήκαμε όταν ήταν στην διοίκηση. Αυτό μάλιστα που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι ελάχιστα καλά λόγια έχουμε γράψει για τον Αυγουρόπουλο. Σε αντίθεση με τον Δασκαλόπουλο, που και έχουμε γράψει και έχουμε εκφραστεί δημοσίως με τα καλύτερα λόγια. Επειδή όμως μάς απογοητεύει, επειδή διαψεύδει εμάς και τις προσδοκίες των ψηφοφόρων οφείλουμε να του ...τραβήξουμε το αυτί (δημοσιογραφικά). 


3. DIKIO EXEI. NA EDW EINAI ENA ARTHRO ME VIDEO POY ASKEI LIGI....LIGI...KRITIKI...
http://myxolargos.gr/nea-epi-topou/eidiseis/1808-apisteytes-kataggelies-sto-dimotiko-symvoylioDEN YOUETOYME TO LEEI O KATHENAS ALLA SE MIA DIMOKRATIA H ENHMERWSI PREPEI NA EINAI POLYPREYRH KAI GIA OLOYS.....DHMOKRATIA EXOYME...SAS ENOXLEI?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι γράφεις σε...ιερογλυφική γραφή ή ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β' Μάθε να γράφεις ελληνικά και μετά έλα να μας μιλήσεις για....πολύπλευρη Δημοκρατία!


4. kai o kos Daskalopoulos krithike kai malista EPITYXWS!! Anexartitos upopsifios me MEGALA pososta, eklexthike 2os ston Xolargo.....Mallon ke. Braxiolidi exete epilektiki mnimi.....


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μάλλον και εσείς πρέπει να μάθετε πρώτα να γράφετε ελληνικά και μετά εφόσον περάσετε με τον κηδεμόνα σας, μπορούμε να αναλύσουμε την...βαθυστόχαστη σκέψη σας: Ο κ. Δασκαλόπουλος κατάφερε να συνεργαστεί με όλους. λόγω της...πολύπλευρης Δημοκρατίας από την οποία διαπνέεται: Με το Κ.Κ.Ε. (όταν τό'παιζε ανεξάρτητος), μετά με το ΠΑΣΟΚ (όπου συμμετείχε στις διαδικασίες αλλά τελικά το κατήγγειλε όταν δεν πήρε το χρίσμα), συνεργάστηκε υπογείως με τον Νικολάου για να εμποδίσει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Δεμερτζή να μην κερδίσει τις εκλογές, μετά κατέβηκε πάλι ανεξάρτητος, αλλά μόλις είδε τα σκούρα, συνεργάστηκε με τον δυνατό υποψήφιο της Δεξιάς κ. Ξύδη, οπότε και εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος. Προφανώς ο κ. Δασκαλόπουλος είναι σαν την Coca-Cola, πάει με όλα!!!


5. Το προσωποποιείτε πολύ κε. Βραχιολίδη το θέμα....Κριτική σας ζητήθηκε να κάνετε όχι "πόλεμο"...έλεος δηλαδή, αν ο κος Αυγουρόπουλος είναι στο απυρόβλητο του δημοσιογραφικού σας ενδιαφέροντος, να σας κεράσουμε τον καφέ της "παρηγοριάς" στο Δημοτικό Καφέ που Παλιότερα αντιδρούσατε και τώρα επιβραβεύετε....
Παιδια προτινω να ανοιξουμε την δικη μας εφημεριδα και το δικο μας σιτε. Δεν βγαζουμε ακρη με τον Παρατηρητη....χαχαχαχα
NA KANONISOYME GIA KAFE STO DIMOTIKO KAFE...TWRA POY KAI O PARATHRHTHS SYMFWNEI ME TIN LEITOYRGIA TOY.....GIATI PALIOTERA ANTIDROYSE KAI DEN EPINE EKEI TO KEFEDAKI TOY..
"Ξύδι-Τοπ"...κάνει ακόμα και τους πλέον πολέμιους του δημοτικού καφέ να το υποστηρίζουν.....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Δημοτικό Καφέ το ...πολεμήσαμε και ακόμη και τώρα δεν το επιδοκιμάζουμε. Από την πρώη στιγμή όμως διαπιστώσαμε και το δηλώσαμε δημοσίως, ότι η κοινή γνώμη το θέλει. Εμείς βλέπουμε λίγο πιο πέρα από την μύτη μας: Τι θα γίνει μετά από 3-5 χρόνια; Πώς θα έχει μετεξελιχθεί το αναψυκτήριο; Θα έχει μετατραπεί σε έναν νέο VERDE; Τι θα γίνει με την συγκοινωνία που κάθε τόσο παρατηρείται ΜΠΟΤΙΛΙΆΡΙΣΜΑ;
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν υποστηρίζει κανένα αναψυκτήριο. Απλά παρουσίασε τις απόψεις των δύο ιδιωτών επιχειρηματιών, οι οποίοι ως Χολαργιώτες, υποσχέθηκαν και δεσμεύτηκαν μέσω της εφημερίδας μας ότι δεν πρόκειται να αλλοιώσουν το περιβάλλον αλλά αντιθέτως θα το προστατέψουν. Εμείς απλά τους ευχηθήκαμε καλή προσπάθεια στο έργο τους. Τι δηλαδή, έπρεπε να κάνουμε; Να τους διαολοστείλουμε; Για σοβαρευτείτε ρε, και αφήστε τις ειρωνείες με τα ...ξύδια-Τοπ! 

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ/ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΈΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ή ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο Γουδή μαζί με τον εθνοπροδότη ΓΑΠ και τον Καραμανλή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή