Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Η ΕΥΡΩΠΗ…ΞΥΠΝΗΣΕ», ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!


Karolos Papoulias .jpgΠρόεδρος Δημοκρατίας να σου πετύχει! Δεν έχει ανοίξει ποτέ το στόμα του να σταθεί αλληλέγγυος των Ελλήνων που καταδυναστεύονται από την βάρβαρη πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Συμμέτοχος και συνένοχος ο ίδιος στην καταλήστευση των μισθωτών, συνταξιούχων και των άλλων μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, με τις υπογραφές που βάζει στα ληστρικά Νομοσχέδια της Κυβέρνησης. Κατά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ο Κάρολος Παπούλιας μίλησε για την Ευρώπη που…ξύπνησε, ενώ χαρακτήρισε ως …στεφανωμένη με δάφνες επιτυχίας το ταξίδι του Παπανδρέου στις Βρυξέλλες!

Ο κ. Παπούλιας απέδειξε για μιαν ακόμη φορά ότι ζει στον δικό του κόσμο! Μέσα στην …γυάλα του Προεδρικού Μεγάρου, αποστασιοποιημένος από την κοινωνία και τα μεγάλα προβλήματα που σωρεύει καθημερινά η τυραννική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου!

Ιδού τι είπε ο ανεκδιήγητος και εν τέλει ακατάλληλος Προέδρος Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας: "Η Ευρώπη ξύπνησε και έφτασε η στιγμή που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει και να βάλουν όλοι πλάτη για την ανάπτυξη του λαού και της Ελλάδας",

«Δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες που, γρήγορα μαραίνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου