Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Λες και έδινε σε μας την συνέντευξη ο Παπανδρέου, όταν στις 14 Ιουλίου, προφητικά αποκαλύπταμε ότι ο Πρωθυπουργός δεν θέλει και δεν πάει σε πρόωρες εκλογές ώστε να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο που έχει αναλάβει.
Ο Γ. Παπανδρέου εκτίμησε πως τα εκλογικά σενάρια ειδικά σε τούτη την κρίσιμη για τη χώρα φάση υποκρύπτουν σκοπιμότητες

Ο τίτλος του άρθρου μας τα έλεγε όλα: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ!

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ 
ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Την συνέντευξη βέβαια ο Πρωθυπουργός την έδωσε στην «Καθημερινή» και όχι σε μας. Εμείς απλά ερμηνεύσαμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν πάει σε πρόωρες εκλογές ο Παπανδρέου.
Ο Πρωθυπουργός βέβαια αφού χαρακτήρισε ανεύθυνους όσους μιλούν για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, για τους οποίους μάλιστα υπογράμμισε ότι …θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε επικίνδυνες καταστάσεις (!), τόνισε: "Το έχω ξεκαθαρίσει 30 φορές! Έχουμε ακόμη μπροστά μας άλλα δυόμισι χρόνια να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Αυτό και μόνο αυτό θα κάνουμε".
Όταν ο Πρωθυπουργός μιλάει για… ολοκλήρωση δουλειάς, εννοεί την… καταστροφή της χώρας και την εξαθλίωση του λαού της. Η «εργολαβία» δηλαδή που έχει αναλάβει προς όφελος των δανειστών της χώρας, όπως δεν παύει να τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο άνθρωπος της ψευτιάς και της απάτης, αυτός που υπέκλεψε με τον πιο δόλιο τρόπο, την ψήφο του λαού με το «λεφτά υπάρχουν», αυτός που ψηφίστηκε για να προστατέψει το εισόδημα των εργαζομένων, του μισθωτού και συνταξιούχου, (γι’ αυτά ακριβώς ψηφίστηκε, γιατί αυτά διακήρυσσε προεκλογικά), αυτός ο πολιτικός απατεώνας, θέλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του! Αυτός που διέσυρε την χώρα και το λαό της στα διεθνή φόρα μιλώνας για «Τιτανικό» και «διεφθαρμένη χώρα», αυτός που μας έχωσε βιαίως και χωρίς εξουσιοδότησε στο ΔΝΤ, αυτός που ξεπουλάει την δημόσια περιουσία της Ελλάδος, θέλει να ολοκληρώσει το έργο του!!!
Αυτός που ζητούσε από τους βουλευτές του με πιέσεις και απειλές (για διαγραφές),  να ψηφίσουν Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό Νόμο, ώστε να ... μην πάει η χώρα σε πτώχευση και στάση πληρωμών, τώρα ο ίδιος ψεύτης αναφέρεται σε ...επιλεκτική πτώχευση και μερική στάση πληρωμών! Συγκεκριμένα, ο δόλιος αυτός Πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο μερικής αδυναμίας πληρωμών, η οποία όμως δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 15 ημέρες!!! 
Έχωσε δηλαδή τη  χώρα ακόμη περισσότερο στο βούρκο, για να δηλώσει μετά από 2 εβδομάδες ότι η Πολιτεία θα βάλει λουκέτο, θα κατεβάσει ρολά (έστω και για δυο εβδομάδες).


1 σχόλιο:

  1. Paratiriti, swsta kanete kritiki stin Kuvernisi, ston prwin Dimarxo Xolargou kai ston ko. Daskalopoulo. Omws ston ko. Augouropoulo giati den kanete kritiki...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή