Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Σε μπαράζ προσηλυτισμού έχουν επιδοθεί οργανωμένες ομάδες Πεντηκοστιανών, οι οποίοι στο κέντρο της Αθήνας μοιράζουν έντυπα παραπλανητικά για τον Χριστό,  παγιδεύοντας στα δίχτυα τους κυρίως νέες και νέους.
Εκμεταλλευόμενοι την οικονομική ανέχεια και την κατάθλιψη που βασανίζει πολλές ελληνικές οικογένειες, διανέμουν έντυπα τα οποία μιλάνε μεν για τον Χριστό, υπόσχονται ότι προσφέρουν δωρεάν από μία Καινή Διαθήκη, αλλά πίσω από τις ενέργειές τους επιδιώκουν να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια που έχει γαλουχηθεί με τα νάματα της Ορθοδοξίας, εντάσσοντας μέλη της, στην δική τους αίρεση.
Το έντυπο που διανέμουν είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Για έναν αδαή και κυρίως νέο, δεν προκαλεί καμία υποψία. Το περιεχόμενό του, για τον Χριστό που προσφέρει ελπίδα, με μια πρώτη ματιά δεν αποκαλύπτει την παγίδα που κρύβει: Κάτω από τα ...προεξέχοντα στάχυα όμως της τελευταίας σελίδας, ο πιο προσεκτικός αναγνώστης μπορεί να διαπιστώσει ότι πρόκειται για την "Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής". Για τους Πεντηκοστιανούς δηλαδή, μία από τις σημαντικές αιρέσεις οι οποίες είναι επικίνδυνες και για τον πρόσθετο λόγο ότι ενεργούν σαν τους όφεις. Χτυπούν όταν διαπιστώσουν αδυναμία των Ορθοδόξων και τους δηλητηριάζουν με ύπουλο τρόπο! Εμφανίζονται σαν τον δηλητηριώδη όφη που προσέφερε το μήλο και υποσχέσεις για ζωή χαρισάμενη στον Αδάμ και την Εύα.

Καλείται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος να ενημερώσει το πλήρωμα της Εκκλησίας και κυρίως τους νέους, ώστε να αποφεύγουν τους επικίνδυνους διαλόγους με τους Πεντηκοστιανούς, διότι θα παρασυρθούν και θα πέσουν στην παγίδα τους.
Για όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν τι είναι η αίρεση των Πεντηκοστιανών και τι πρεσβεύουν, μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω  ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών:
 http://www.i-m-patron.gr/keimena/pentikostianoi_prigkipakis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου