Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ, "Καρατζαφέρης: ο μεγάλος πολιτικός καραγκιοζ-ζογκλέρ της βουλής"

Το πολιτικό γραφείο του βουλευτού του Λ.Α.Ο.Σ. Γιώργου Ανατολάκη, με αφορμή το άρθρο μας (συνοδευόμενο από βίντεο-ντοκουμέντο), "Καρατζαφέρης: ο μεγάλος πολιτικός καραγκιοζ-ζογκλέρ της βουλής", μας έστειλε την παρακάτω απάντηση. Ακολουθεί η δική μας ανταπάντηση:

"Φροντίστε τουλάχιστον αυτά τα προσβλητικά δημοσιεύματα να μην τα στέλνετε και σε εμάς.. Ούτως ή άλλως υπάρχουν αρκετοί ευκολόπιστοι αποδέκτες τέτοιων συκοφαντιών. Και για την ταμπακιέρα: Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί το μέγεθος της γεωστρατηγικής συμπαιγνίας που παίζεται πίσω από την προφυλάκιση του π. Εφραίμ, Χριστουγεννιάτικα.. Η δεν έχετε αντιληφθεί ή ξέρετε πολύ καλά τι νεοταξικά συμφέροντα  εξυπηρετούνται, με τα οποία πιθανώς συμπαρατάσσεσθε..
Εκ του Πολιτικού Γραφείου."



ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Αφού  κ. Ανατολάκη διευκρινήσουμε ότι εκτιμούμε τον αγώνα που δίνετε μέσα στην Βουλή, με πολλές αποκαλύψεις, αρκετές από τις οποίες έχουμε παρουσιάσει και από την εφημερίδα μας, σας τονίζουμε τα εξής: Λέτε ότι δεν θέλετε να λαμβάνετε δημοσιεύματα τα οποία θεωρείτε προσβλητικά για τον Πρόεδρο του κόμματός σας. Ποιος σας είπε ότι οι εφημερίδες είναι μόνο για να χαϊδεύουν;  Εδώ, ολόκληρος ο ελληνικός λαός προσβάλλεται καθημερινά, διασύρεται η αξιοπρέπειά του από τις αποφάσεις των πολιτικών, οδηγείται στην εξαθλίωση από τις κλοπές στο μισθό του ή στη σύνταξή του, κλοπές που διαπράττει η Κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και το κόμμα σας και σεις προσβάλλεστε από ένα δημοσίευμα που χαρακτηρίζει "καραγκιοζ-ζογκλέρ" τις μεγάλες ανακολουθίες του Προέδρου σας; Μήπως δεν αντιλαμβάνεστε ότι η εφημερίδα μας υπηρετεί τον λαό και εκφράζει την αγανάκτησή του, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να προβαίνετε με σπουδή στον προσβλητικό για εμάς χαρακτηρισμό ότι "πιθανώς συμπαρατασσόμαστε με τα νεοταξικά συμφέροντα"
Πιο κάτω, χαρακτηρίζετε "συκοφαντίες" τα όσα δημοσιεύουμε για τον κ Καρατζαφέρη! Μα δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να επισημαίνουμε τις πολιτικές κωλοτούμπες του Προέδρου σας, οι  οποίες καταγράφονται και στο σχετικό βίντεο. Οι πολλές πολιτικές πιρουέτες του κ. Καρατζαφέρη, έχουν γίνει γνωστές σε όλο το Πανελλήνιο. Βγείτε έξω και κάντε ένα γκάλοπ, να δείτε τι λέει ο απλός κόσμος για τον Πρόεδρό σας. Η συμμετοχή του κόμματός σας στην Μνημονιακή Κυβέρνηση, με την -οσονούπω-ψήφιση της νέας Μνημονιακής σύμβασης, θα βάλει ταφόπλακα στην Ελλάδα, παραδίδοντας τα κομμάτια της στους ξένους δανειστές μας και στα νεοταξικά συμφέροντα που αυτοί υπηρετούν.
Αναφορικά με την... ταμπακιέρα που λέτε και που σπεύδετε να μας χαρακτηρίσετε υπηρέτες των νεοταξικών συμφερόντων:  Δείτε και διαβάστε λοιπόν τι γράφαμε εμείς για το παιχνίδι που παίζετε σε βάρος της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, με τη χριστουγεννιάτικη σύλληψη του Εφραίμ. Άρθρο το οποίο δημοσίευσε στο "σαλόνι" της και η "Ελεύθερη Ώρα".
Ο κ. Καρατζαφέρης όμως, όταν προ ετών ζητούσε την φυλάκιση του Εφραίμ, τότε δεν υποπτευόταν ή δεν διέβλεπε τον κίνδυνο της "γεωστρατηγικής συμπαιγνίας" και των "νεοταξικών συμφερόντων" σε βάρος της χώρας μας; Μήπως κατά τον ίδιο τρόπο και σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης, με την αναμενόμενη υπογραφή του στην νέα Μνημονιακή σύμβαση για την Ελλάδα, δεν υποπτεύεται ότι βάζει το πιστόλι στον κρόταφο της Ελλάδος και ότι υπηρετεί τα νεοταξικά συμφέροντα; Μήπως, όταν ο κ. Καρατζαφέρης θα έρθει μετά από 1-2 χρόνια να ζητάει την έξοδο των κατακτητών-δανειστών από την Ελλάδα, θα είναι πολύ αργά κύριε Ανατολάκη;
ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ:


ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ... Ή ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ;

"...Τα Θρησκευτικά από τα σχολεία εκτοπίζονται. Τα νέα βιβλία της Β' Γυμνασίου, καταργούν παντελώς οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της Παναγίας και η πίστη μας στον Χριστό, επιδιώκεται από την ίδια την Πολιτεία να εξαλειφθεί. 


Ο Κίσινγκερ είχε πει ότι, για να συντρίψεις τους Έλληνες, πρέπει να τους χτυπήσεις στη γλώσσα, τη θρησκεία και τον πολιτισμό τους. Αυτό κάνουν οι σύγχρονοι δωσίλογοι, οσφυοκάμπτες των ξένων συμφερόντων, που θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες και να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδος.
Γι΄ αυτό τον λόγο διασύρουν σήμερα τον Εφραίμ. Ακόμη και αν έφταιξε στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, η σύλληψη και φυλάκισή του παραμονή Χριστουγέννων δεν γίνεται Χάριν της Δικαιοσύνης, αλλά έχει έναν δόλιο συμβολισμό: Στο πρόσωπο του Εφραίμ επιδιώκεται ο διασυρμός της Εκκλησίας του Χριστού. Σταυρώνουν τον ίδιο τον Χριστό, στοχεύοντας εν τέλει να κάμψουν το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων. 
Ενώ οι πολιτικοί μένουν πάντα στο απυρόβλητο. Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και της λίμνης Βιστωνίδας, δεν θίγονται. Λες και ο Εφραίμ, ό,τι έκανε το έκανε εν αγνοία της Πολιτείας. Λες και μοίραζε τα οικόπεδα μόνος του, λες και υπέγραφε τις αγοραπωλησίες μόνον αυτός!!!"... (η συνέχεια του άρθρου στο ανωτέρω link )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου