Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ;




 
ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!

Εδώ και λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο νέος ιστότοπος. Το klisioskopio.blogspot.com μπήκε στην πιάτσα με κους-κους  και παραπολιτικό κουτσομπολιό, από το οποίο αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για άτομο που είτε βρισκόταν μέσα στα δημοτικά συμβούλια είτε είχε καθημερινή επαφή με δημοτικούς συμβούλους του Χολαργού.Και ειδικά με τον Νικολάου και ανθρώπους που κινούντο γύρω από αυτόν.
Ο ιδιοκτήτης του blog είναι από τον Χολαργό και όχι από Παπαγο και όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τα όσα γράφει, δείχνει να τρέφει αντίπαλα αισθήματα για τον Βραχιολίδη. Μάλλον πρόκειται για πρώην συνεργάτη του Νικολάου που τα έχει σπάσει για διάφορους λόγους μαζί του και βγάζει την αντιπαλότητά του για τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού, ταυτιζόμενος όμως σε κάποια θέματα μαζί του, σε όσα από αυτά συνεργάστηκε μαζί  με τον Νικολάου.
Από  το πρώτο κιόλας σχόλιο της ιστοσελίδας, η εφημερίδα μας θα  στείλει στον Εισαγγελέα τον διαχειριστή της, εάν δεν κατεβάζει την δυσφημιστική-συκοφαντική ανάρτηση, με την οποία ονομάζει "συκοφάντη" τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
Δείτε τι γράφει ο τύπος: «Μετά το αποτυχημένο αλισβερίσι του 2002, Βραχιολίδης και Νικολάου είναι στα μαχαίρια. Ο μεν τον βρίζει επί 9 συναπτά έτη και απετέλεσε έναν από τους πλέον δυνατούς συμπαραστάτες του Ξύδη στην προεκλογική περίοδο του 2010, με τις συκοφαντίες να πέφτουν σύννεφο» ενώ σε άλλο σημείο, συνεχίζει «ο Νικολάου, όχι μόνο υποστήριξε το συκοφάντη του, αλλά έβαλε και όλα τα στελέχη του να τον ψηφίσουν».

Ισχυρίζεται δηλαδή ξερά-κοφτά ότι ο Βραχιολίδης ήταν επί 9 έτη συκοφάντης του Νικολάου. Αυτά, μόνον ο Νικολάου τα έλεγε ή κάποιος κολλητός συνεργάτης του, που ταυτιζόταν με τις απόψεις του!!! Λέτε πίσω από το blog να είναι ο ίδιος ο Νικολάου;
Όποιος και να’ ναι, τον καλούμε -σε πρώτη φάση- να κατεβάσει την ανάρτηση με την οποία χαρακτηρίζει τον Βραχιολίδη «συκοφάντη» και «υβριστή» του Νικολάου. Ο Βραχιολίδης έχει αθωωθεί και στις 4 μηνύσεις που δέχτηκε από τον Νικολάου. Όλα τα Δικαστήρια που δίκασαν τον Βραχιολίδη έκριναν ότι ο εκδότης του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ούτε έβριζε ούτε συκοφαντούσε τον Νικολάου. Εάν ο συντάκτης της ανάρτησης επιμείνει στον συκοφαντικό για τον   Βραχιολίδη ισχυρισμό του, τότε θα μιλήσει η Δικαιοσύνη, η οποία θα αποκαλύψει άμεσα και ποιος είναι ο διαχειριστής του blog.
Έγινε κατανοητό …Χολαργιώτη; Αν θέλεις να μπεις στην πιάτσα της ενημέρωσης να σέβεσαι. Πάντως δεν έκανες καλή αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου