Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ


 Πολλοί φίλοι και γείτονες, παρά τη συνεχή βροχή και το κρύο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και μαζεύτηκαν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στήσει ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες της περιοχής, έξω από το καφενείο του Αλούπη, επί της Ελ. Βενιζέλου.
Υπό τους ήχους της κιθάρας του Δημήτρη Σουσούδη, απολαμβάνοντας το κέρασμα που προσέφερε ο Σύλλογος, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συνδυάσει τα χριστουγεννιάτικα  ψώνια του με ένα ευχάριστο διάλειμμα. Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του Συλλόγου να στηρίξει την τοπική αγορά και αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς του να φέρει τον κόσμο πιο κοντά. Στο τέλος της βραδιάς ο Σύλλογος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους με τους οποίους ανανέωσε το ραντεβού για τις 29 Ιανουαρίου, όταν ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτική του πίτα. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ Εξυπηρέτησης του Πολίτη κα Ελευθερία Παπαδοπούλου,  π. Δήμαρχος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Κρητικίδης και Γαβράς, η π. Δημοτική σύμβουλος κα Κατερίνα Φλατσούση και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου