Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Ο καθένας λέει και κάνει ό,τι θέλει και τα συμπτώματα διάλυσης είναι φυσικό επακόλουθο
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ευθύνεται γι' αυτή την αλλοπρόσαλλη κατάσταση. Αφού δεν τήρησε ευθύς εξ' αρχής συγκεκριμένη αντιμνημονιακή στάση και το έπαιζε ταυτόχρονα "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ", ηταν επόμενο  να οδηγήσει σε διάλυση το κόμμα του!
Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης, ενώ ψήφισε ένα άρθρο από το Μνημόνιο 1 ώστε να "μην πεινάσει ο παπούς και η γιαγιά και τους κοπεί η σύνταξη" όπως χαρακτηριστικά έλεγε, άρχισε να γίνεται αντιμνημονιακός! Ενώ απέρριπτε την περίπτωση Παπαδήμου, ξαφνικά έγινε ο πιο θερμός θιασώτης τού να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο τραπεζίτης της ...τριμερούς!
Ο Καρατζαφέρης μπήκε έτσι στην μνημονιακή κυβέρνηση με  τέσσερις δικούς του υπουργούς, συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και έως τελευταίας στιγμής έδινε σαφή εντύπωση ότι θα ψήφιζε τη νέα δανειακή σύμβαση. Τελικά, έκανε νέα πιρουέτα, λέγοντας ότι καταψηφίζει τη δανειακή σύμβαση αλλά στηρίζει την Κυβέρνηση Παπαδήμου! Αποσύρθηκαν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. πού συμμετείχαν στην μνημονιακή κυβέρνηση του διορισμένου, αλλά ο Καρατζαφέρης αντί να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, απήχε από την ψηφοφορία! Συμμετείχαν όμως οι δύο βουλευτές-υπουργοί του, Βορίδης και Γεωργιάδης, οι οποίοι ψήφισαν τη σύμβαση, διεγράφησαν από το κόμμα και μετά από λίγες ημέρες  πήραν μεταγραφή για τη Ν.Δ. !!!
Η δε κα Τζαβέλα, ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωνε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ευρωβουλή, ότι "δεχόμαστε να είμαστε τα γουρούνια και τα πειραματόζωα της Ευρώπης" όπως επίσης, "τουλάχιστον εάν είναι να καεί η Ελλάδα να καεί, αρκεί να υπάρξει συνοχή και μια ενωμένη Ευρώπη"!
Με τέτοια αλλοπρόσαλλη πολιτική πώς είναι δυνατόν να επιβιώσει ο ΛΑ.Ο.Σ. ;
Δείτε το βίντεο με τα όσα παρακρουστικά έλεγε η κα Τζαβέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου