Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 50 Δις ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Με τον ίδιο τρόπο χαντάκωσε τη χώρα και με τη συμφωνία του PSI!

Όταν ο Λουκάς Παπαδήμος τον Απρίλιο του 2000 χαντάκωνε την Ελλάδα μέσω της ανατίμησης της δραχμής έναντι του ευρώ κατά 5% , «κλειδώνοντας» την ισοτιμία 1 ευρώ=340,75 δρχ., υπολογίζεται ότι επιβάρυνε το δημόσιο χρέος, από τότε μέχρι σήμερα, με 50 δις ευρώ! Ιδού πώς προκύπτουν τα 50 δις ευρώ:
Περίπου τρία εκατομμύρια είναι οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο και οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι, που συνταξιοδοτούνται είτε από το Δημόσιο είτε από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Οι μέσες ετήσιες αποδοχές τους, είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ. Το κόστος που συνεπάγεται για το Δημόσιο, είναι 3.000.000 Χ 20.000 = 60 δις ευρώ το σύνολο της δαπάνης μισθοδοσίας υπαλλήλων και συντάξεων.
Εάν δεν είχε ανατιμηθεί κατά 5% η δραχμή επί Παπαδήμου, έως το "κλείδωμά" της τον Απρίλιο του 2000, αυτή θα ήταν -5%, δηλαδή 3 δις ευρώ.
Συνεπώς στα δέκα χρόνια από την εφαρμογή του ευρώ, η ζημία που έχουμε είναι: 3Χ10=30 δις ευρώ, τα οποία μαζί με τους τόκους αγγίζουν τα 50 δις ευρώ, επιβάρυνση δημόσιου χρέους.
Κατά σατανική σύμπτωση, τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου στο θησαυροφυλάκιο της Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) τα οποία αρνείται πεισματικά να "κουρέψει", είναι 50 δις ευρώ! Δηλαδή όσα έφυγαν από το ελληνικό Δημόσιο μέσω της ανατίμησης Παπαδήμου, πήγαν κατευθείαν στην Ε.Κ.Τ.

Για εκείνη την οικονομική συμφορά που προξένησε σε βάρος της Ελλάδος, ο Παπαδήμος επιβραβεύτηκε από την  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου της Ε.Κ.Τ. θέση την οποία εγκατέλειψε πριν από ενάμισι  χρόνο.
Και ο άνθρωπος-συμφορά, ήρθε στη χώρα μας για να επιβραβευτεί και από το σάπιο πολιτικό σύστημα, διοριζόμενος ως Πρωθυπουργός! Αντί δηλαδή ο Λουκάς Παπαδήμος να λογοδοτήσει για την οικονομική συμφορά που προξένησε σε βάρος της Ελλάδος, εμφανίζεται σήμερα ως εθνοσωτήρας, εκφράζοντας μάλιστα και την ικανοποίησή του για την συμφωνία στο Eurogroup, την οποία χαρακτήρισε  ως «ιστορική στιγμή για την χώρα»! Σίγουρα πρόκειται για ιστορική στιγμή, αλλά για τον ότι  η εθνική μας κυριαρχία παραδίδεται επισήμως στα χέρια των ξένων, ενώ υποθηκεύεται για δεκαετίες το μέλλον της νέας γενιάς, τα δε εργασιακά δικαιώματα συγκρίνονται με αυτά του Μεσαίωνα!
Οι Έλληνες ευημέρησαν για 7 χρόνια με την παραμονή τους στο ευρώ και σήμερα, διά της υπογραφής του διορισμένου Παπαδήμου, καταδικάζονται (για τα επτά αυτά χρόνια) να παραμείνουν ως κατάδικοι σε ένα ευρώ, το οποίο θα τους εξοντώσει και θα τους καταστήσει επαίτες μέσα στον ίδιο τον τόπο τους!
Αυτές είναι οι επιτυχίες Παπαδήμου!
Δοξάστε τον ή κάντε του ό,τι άλλο νομίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου