Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΓΕΝΝΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!


Την ίδρυση του κόμματός του ανακοίνωσε λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα Παρασκευή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.
Η ίδρυση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ανακοινώθηκε μέσω των προσωπικών λογαριασμών του βουλευτή στο twitter και το facebook.
Σε μήνυμά του που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο κ. Καμμένος έγραψε:
"Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες".
Ήδη στο facebook, περισσότεροι από 1.100 χρήστες έχουν κάνει like στην ανάρτηση της ανακοίνωσης, εκατοντάδες την έχουν αναδημοσιεύσει, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που έχουν προσθέσει το σχόλιό τους, ευχόμενοι "καλή επιτυχία" και "καλή αρχή" στην προσπάθειά του.
Το σήμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"
Παρουσιάζοντας την επίσημη διακήρυξη του κόμματος, ο επικεφαλής του δήλωσε, ότι πρόκειται για μία αντιμνημονιακή κίνηση, που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και ότι φιλοδοξεί, να συγκεντρώσει περί τις 200.000 υπογραφές πολιτών-συνιδρυτών.

Και ο Γιάννης Μανώλης στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"
Στον ιδρυτικό πυρήνα του νέου κόμματος ανήκουν και ο Χρήστος Ζώης και ο Γιάννης Μανώλης, που αποχώρησαν από τη ΝΔ.
Η ιδρυτική διακήρυξη των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", αναφέρει:
"Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Ο φορέας διακηρύσσει ότι:
-Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας και της λαϊκής κυριαρχίας,


-Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές,παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
- Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
- Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
- Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:
α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
Επίσης, στην διακήρυξη τονίζεται:
- Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.
- Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.
-Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά".

Η διαγραφή του από την ΝΔ
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καμμένος είχε διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή είχε αρνηθεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία είχε χαρακτηρίσει "χούντα".
Τότε, είχε δηλώσει την στήριξή του στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, όμως, είχε ξεκαθαρίσει πως η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, θα τον έφερνε απέναντι στη συνείδησή του.
"Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη", είχε πει χαρακτηριστικά.
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου